LÜTFİ ELVAN HEM SÖZ HEM TALİMAT VERDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LÜTFİ ELVAN HEM SÖZ HEM TALİMAT VERDİ
Mersin'de incelemelerde bulunan Eski Bakan Lütfi Elvan Akdeniz ilçesi Beşyol Çakmak caddesi esnafı ile görüştü. O sırada o civarda bulunan eski defterdarlık ve tapu olarak kullanılan binanın durumu vatandaşlarca gündeme getirildi. Elvan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a dönüp sordu. Kime ait. O da Maliyeye dedi. Tamam devralın, onarın, gerekli güçlendirmeleri yapın Tapuyu buraya taşıyın. Onlara kiraya verin. Esnafın yüü gülsün talimatını ve sözünü verdi.

Mersin'de incelemelerde bulunan Eski Bakan Ak Partili Lütfi Elvan, Akdeniz ilçesi Beşyol Çakmak caddesi esnafı ile görüştü. O sırada o civarda bulunan eski defterdarlık ve tapu olarak kullanılan binanın durumu vatandaşlarca gündeme getirildi. Elvan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a dönüp sordu. Kime ait. O da Maliyeye dedi. Tamam devralın, onarın, gerekli güçlendirmeleri yapın Tapuyu buraya taşıyın. Onlara kiraya verin. Esnafın yüzü gülsün talimatını ve sözünü verdi. 

Bildiğiniz üzere bizde bu konuda bir iki kez seslenmiş haber yapmıştık.BakAnın bu sözünün ve talimatının Yenimahalle halkı adına takipçisi olacağız. İnşaallah hayırlara vesile olur.

AKDENÄ°Z BELEDÄ°YESÄ°NDEN Ä°STEK VAR

KONU İLE İLGİLİ HABERİMİZİN LİNKİ: http://www.haberanaliz.net/gundem/akdeniz-belediyesinden-istek-var/6092


HAKKINDA SAVCILIĞA SORUŞTURMA İZNİ VERİLEN KOCAMAZ’I ZOR GÜNLER BEKLİYORÖnceki Haber

HAKKINDA SAVCILIĞA SORUŞTURMA İZNİ VERİL...

0Sonraki Haber

0

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!