ÇETKODER GENEL BAŞKANI GÖKTAŞ’TAN MESOB BAŞKANI’NA TAKDİR VE ONUR BELGESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇETKODER GENEL BAŞKANI GÖKTAŞ’TAN MESOB BAŞKANI’NA TAKDİR VE ONUR BELGESİ
Araştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Mersin ESOB hizmet binasında ki makamında, Başkan Veysel Sarı’yı nezaket ziyaretinde bulundu. Bu arada ESOB’a bağlı olan 12 Oda başkanı da bu buluşmada hazır bulundu.

Mersin’de uzun yıllardır başarılı ve takdire şayan hizmetleri ile ESNAFIN sesi olan MESOB Başkanlığına geçtiğimiz günler seçilen Veysel Sarı’yı, Çukurova bölgesi çalışmaları içinde iken, nezaket ziyaretinde bulunan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.

MESOB BAŞKAN VEYSEL SARI: “MÜKEMMEL BİR DOST VE MERSİN İÇİN ÇOK BÜYÜK HİZMETLERİ OLAN İNSAN MUSTAFA GÖKTAŞ, ARAMIZDA”

Ziyaretin başlangıcında Başkan Veysel Sarı, Göktaş’ı kapıda 12 oda başkanı ile beraber karşılayarak, “Mükemmel bir dost ve Mersin için çok büyük hizmetleri olan insan aramızda. Kendisini 35 yıldır tanırım. Doğruluk ve dürüstlük simgesi, tertemiz bir insandır. Sadece Mersin’e değil ülkemize, milletimize ve devletimize çok büyük emek ve hizmetleri olan Mustafa Göktaş kardeşimi, dostumu siz muhterem oda başkanlarımla tanıştırmaktan onur duyuyorum” dedi.

SARI: “MERSİN’E HİZMET ETMEYE TALİBİM, MESOB’DAKİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ TÜM MENSUPLARIMIZLA BERABER EN KISA SÜREDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

MESOB Başkanı Veysel Sarı, “Boş işlerle vakit öldürmeyeceğiz. Hizmet üreteceğiz. Mersin’e istihdam yaratacağız. Üretime katkı sağlayacağız. Tüm oda başkanlarım ile beraber Esnafın sesi ve gözü kulağı olacağız. 3-5 gün Ankara da yoğun bir çalışma programı gerçekleştirdim. Mersin esnafını rahatlatacak, sıkıntı ve derdi olan esnafımızı ayağa kaldıracak olan çözümler için Bakanlıklar ve ilgililer nezdinde görüşmeler gerçekleştirdim. Bu görüşmeler neticesi çok olumlu geçti. Çok değerli bir Valiye sahibiz. Valimizi ile istişare içinde en kısa sürede ilimizin ve esnafımızın kalkınması yönünde yeni adımlar atacağız. Tüm oda başkanlarımı dinlediğim gibi, onlar ile bu resmi iş ve işlemlerde beraber olacağız. Laf değil iş üreteceğiz. Birbirimizle kenetleneceğiz” dedi.

SARI: “KOBİ DESTEKLİ PROĞRAMLAR İLE GENÇLERE YÖNELİK MESLEK EDİNDİRMEYE YÖNELİK KURSLARA DA AGIRLIK VERECEĞİZ”

Veysel Sarı, “ Genç nüfusumuzun çektiği sıkıntıyı ve gençlerimizin işsizlik oranı memleket ve millet meselesidir. Bizde elimizi taşın altına koyup gençlerimizi hayata kazandırmak, iş sahibi yapmak, üretime katkı sağlamak için meslek kurslarını arttıracağız, bu gençleri kalifiye elemanlar olarak yetiştirip aileleri ve kendilerine ekonomik katkı sağlamaya çalışacağız. Tüm meslek örgütlerindeki esnaflarımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların bir an evvel aşılması içinde gerek hükümetimiz nezdinde, gerekse yerel yönetimler nezdinde her tür çabayı ve çalışmayı yapacağız” dedi.

GÖKTAŞ: “VEYSEL SARI BİR MARKADIR, BİR HİZMET VE GÖNÜL İNSANIDIR”

Araştırmacı Gazeteci Yazar, iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Bu gün sizlerle olmak büyük bir onur ve şereftir. Değerli Oda başkanlarım, Veysel Sarı, 35 yıldır tanırım dedi. Doğrudur. Bende kendisini, bana sarf ettiği güzel sözlerle aynen karşılıyorum. Bu arada ben biliyorum ki, o bu koltukta bir dakika boş durmayacak, devletine, milletine, bayrağına, vatanına, temsil ettiği tüm esnaflara çok büyük hizmetler sunacak. Çünkü geçmişten günümüze yaptığı hizmetler ile o bir MARKA olmuştur. O bir hizmet ve gönül adamı olmuştur. O bir hizmet eridir. Topluma hizmetin ibadet olduğuna inanan, yüreği, hoşgörü- merhamet- hak- hukuk- adalet ile çarparak herkese eşit ve adil hizmetlerin sunumunu gerçekleştirecektir. Çok badireli yollardan geçmiş, bugün bu koltukta alnının teri ile bileğinin hakkı ile sizlerin destekleri ile oturan, Yaptığı işlerde Allah’ın rızasını gözeten Veysel Sarı, Mersin’e ve esnafına çok büyük artı değerler kazandıracaktır. Şoförler odası başkanlığı ile beraber üstlendiği yeni görevler sonrası bu görevide hayırlı ugurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

MESOB BAŞKANI VEYSEL SARI’YA TAKDİR VE ONUR BELGESİ

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, sözlerine devamla, “aslında sadece bir nezaket ziyaretinde bulunup hayırlı olsun diyecektim. Ama gördüm ki Veysel Sarı ve çalışma arkadaşları yoğun bir tempo ile yine vatandaşın, tüketicinin, çevre ve doğanın yararına büyük çalışmalar içindeler. Bu nedenle, daha sonra daha büyük bir hizmet ödülünü basın huzurunda sunacağımdan, şimdilik yanımda çantamda hazır bulunan ÇETKODER’E ait: “Çevreye, Doğaya, insan hak ve hürriyetlerine olan saygı ve bağlılığı, tüketici haklarının korunmasında gösterdiği üstün gayretler nedeniyle kendisine takdir ve onur belgesi takdim etmek istiyorum” dedi.

Yukarıdaki resimde, Göktaş ve Veysel Sarı görüşmesi 2 saat sürdü, 12 meslek odası başkanı da bu görüşmede ikiliye eşlik ettiler. Takdir ve onur belgesinin takdimi huzurda Göktaş tarafından yapıldı.


GÖKTAŞ, ERZİNCAN KEMALİYE YERLEŞKESİNDEÖnceki Haber

GÖKTAŞ, ERZİNCAN KEMALİYE YERLEŞKESİNDE

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!