DEMOKRAT PARTİ MERSİN ANAMUR’DA KİMLERE EMANET?!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİN ANAMUR’DA KİMLERE EMANET?!
Partinin mülkü olan ilçe hizmet binası emlak vergileri yıllardır ödenmediği gibi, partiye ait olan propaganda amaçlı kullanılan giydirilmiş, ses düzeni de bulunan minibüsün borçları ödenmeyip yedi emin otoparkında çürümeye terk edildi.

ANKARA- Demokrat parti Mersin oldukça ilginç görüntülere sahne oluyor. Partinin kendi mülkü olan ANAP’tan DYP ye geçen ilçe binasının Emlak vergilerinin ödenmediği ortaya çıktı.

Ayrıca partinin emrine verilen, hizmet aracı minibüsün yapılandırılmış olan vergi borcunun taksitlendirilmiş hali. 

(Aracın Yapılandırılmış Vergi borç listesi aşağıda)

(Aracın ruhsatının görüntüsü aşağıda)

Bu arada aracın yıllardır yedi emin otoparkında çürümeye terk edildiği, öte yandan bu araç için yediemin otopark yetkililerinin 1.3.2021 günü 5150 lira otopark borcu çıkarttıkları bunun da ilçe başkanına il başkanlığınca bildirildiği fakat bu borcunda otopark yetkililerine ödenmeyerek şu an bu burcun 6060 liraya çıktığı anlaşıldı. (Aracın Yedi emin otopark borcu yeni hali aşağıda)

Bir başka husus ise, mevcut hizmet aracının sigorta parası. Bu sigortanın önceki il başkanı Hüseyin Karagöz tarafından ayarlandığı, taksitlendirme şeklinde yapıldığı, taksitlerin ilçe başkanlığınca ödenmesi gerektiği fakat bununda şu ana kadar gerçekleştirilmediği ve ödenmediği ortaya çıktı. Rakam o zaman 4500 lira civarı.

Dönemin il Başkanı Hüseyin Karagöz’ün Anamur ilçe başkanlığına, 13.2.2021 günlü uyarı ve ikaz yazısı aşağıda.

Dönemin il Başkanı Hüseyin Karagöz’ün Anamur ilçe başkanlığına, 24.2.2021 günlü uyarı ve ikaz yazısı aşağıda. Anamur ilçe başkanının telefonundaki vatsap hattına saat 11.24 de gönderildiği ise evrakın üzerine not düşülmüş.

Vaktin il başkanı Hüseyin Karagöz’ün tüm bu detayları anlatan ve genel merkeze bildirdiği 1.3.2021 günlü 4 sahifelik raporu da ortaya çıktı. (o rapordan belirli bölümler Altta. Siyah boyanan yer ise genel başkana özel yazılan kısım olduğu için kapatılmış durumda)

Tüm bu yaşananlara rağmen herkesin olan bitene sesiz kalması ve seyirci kalmasına anlam veremeyen eski kurucu partililer: "mevcut il başkanı Hasan Şıhman ve İl koordinatörü olarak adlandırılan ve il başkanına sigortacı Servet ile beraber kumpas kuran Sedat Erdal neden bu borçları ödemiyorlar, çok zenginiz partinin para burablemi olmaz, biz hallederiz diyorlardı. o zaman neyi bekliyorlar. Borçlar git gide büyüyor. Parti icralık olacak. Partiyi küçük düşüren bunlar mı, yoksa yaıp gündeme taşıyan basın mensupları mı, ayıp değil mi? Bunlar bu koltuklarda neden oturuyorlar" demekteler.


Sayıştay 2020 yılında Mersin Üniversitesinde neler tespit etti, neler?!Önceki Haber

Sayıştay 2020 yılında Mersin Üniversites...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!