“Demokrat Parti’nin bir yere gittiği/geldiği yok”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Demokrat Parti’nin bir yere gittiği/geldiği yok”
DP lideri Gültekin Uysal, bugün Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan ve Parlamento Muhabiri Selda Güneysu imzalı “Demokrat Parti Millet İttifakı'ndan ayrılıyor” başlıklı haber hakkında ise “Demokrat Parti’nin bir yere ‘gittiği/geldiği’ yok! Durduğumuz yerde duruyoruz... Sadece yarın PKK’ya karşı mücadele eden, evlatlarını isteyen Diyarbakır Annelerine destek vermek için Diyarbakır’a gidip geleceğiz:)” açıklamasında bulundu.

Diğer taraftan, Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 5 Ocak Salı Günü, beraberinde yer alacak Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Genel Başkan Yardımcıları, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Merkez Karar Kurulu üyeleri, İl ve ilçe başkanlarından oluşan geniş katılımlı bir heyet ile Diyarbakır HDP İl Binası önünde evlatlarını bekleyen “Diyarbakır Annelerini” ziyaret ederek onlara destek verecektir.

Genel Başkan Uysal, sosyal medya hesabı @DPGultekinUysal üzerinden yaptığı paylaşımda “Demokrat Parti olarak, PKK’nın kendilerinden çaldığı evlatlarını geri isteyen, terör örgütünün bölgeye ve orada yaşayan vatandaşlarımıza ‘deli gömleği’ giydirircesine oluşturduğu vesayet iklimini kırmak için, orada oluşmuş olan sivil iradeyi, Diyarbakır Annelerini desteklemek” üzere bu ziyareti gerçekleştireceklerini ifade etti. 


DP MERSİN İL BAŞKANINDAN İADEYİ ZİYARETÖnceki Haber

DP MERSİN İL BAŞKANINDAN İADEYİ ZİYARET

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!