MERSİN ADSM’DEN ŞİKÂYETLER ÇOĞALDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN ADSM’DEN ŞİKÂYETLER ÇOĞALDI
Hastalar gereken ilgi ve alakayı göremediklerini, randevu sisteminin düzgün çalışmadığını, hastane bomboş olmasına ve bekleyen hasta olmamasına rağmen doktora görünemediklerini, bu yüzden tedavi olamadıklarını belirterek, düzgün hizmet alamadıklarından şikayetçi oluyorlar.

Mersin ADSM Toroslar ilçesinde hizmete girerken büyük yatırım ve harcamalar yapılarak dört dörtlük halde idareci ve çalışanlara teslim edilmişti. Geçen süre zarfında binanın yetersiz olduğu düşünülerek, Yenişehir de ve eski merkezleri olan Akdeniz’deki yerleri de hizmete soktular. Buralara halkın daha iyi hizmet alması için sık sık tadilat, onarım, boya badana gibi işlerde yaptırıldı.Ancak Mersin’li ADSM’nin verdiği hizmetten memnun değil.

Dün haber sitemize vatsap hattından atılan, vatandaşın kendi el yazısı ile yazılan şikayetlenmesinin foto görüntüleri aşağıda.

Özet olarak, hastalar randevu almakta sorun yaşıyorlar. Ya santral meşgul ya cevap veren yok. Verdiğinde de sorunu çözen yok.

Hastalardan Ö.T. ileri yaşına rağmen dün Mersin ADSM ye bizzat gitmişyaşadıklarını yazmış:

“Bir türlü randevu alamadım. Ya santral meşgul ya cevap vermiyorlar. Ağrıdan sızıdan duramıyorum. 70 yaşı çoktan geçmişim. Dayanmadım gittim. Bana tedavi uygulayan hekim orada idi. Kendini gördüm. İçerde hastası yok. Ama randevusuz bakamam dedi. Randevu almaya gittim, bankdaki kişi buradan olmaz şoradan al dedi. Oraya gittim, o da veremiyoruz, kayıt doldu interneten al dedi. Durumumu anlattım. Eski hasta olduğumu, dişimi burada yaptırdığımı, şu an orada kimsenin olmadığını, bomboş olduklarını, bekleyen hasta olmadığını, benim tedavimi yapan doktorun odasında kimsenin olmadığını ve bana git randevu l gel dediğini söyledim. Çare olmadı. Bir türlü alamadım. Dişim geceleri kanıyor. Ağrı yapıyor. Perişan haldeyim. Doktora ben bu durumu anlattım. Yapacak bir şey yok. Sistem böyle dedi. Bende bu durumu basına aktaracağım dedim. Böyle şey olur mu, ortada bekleyen hasta yok, hastane bomboş, sizin şu an baktığınız hasta yok ama bana bakamıyorsunuz, böyle saçmalık olur mu dedim. Çareyi size yazmakta buldum. Ne olur bizim gibi yaşlıları da düşünsünler. Oraya gitmek bir dert, gelmek bir dert. Oldukça uzak. Gidiyoruz derdimize derman da bulamıyoruz. Size doktorun kapısının önünü çektim, ayrıca salonda kimsenin olmadığını gösterir hali de çektim atıyorum. Size telefonumu da veriyorum. Ama gazetede telefonumu yayınlamayın. Yetkililer isterse verin ki bana ulaşsınlar. Böyle bir çalışma şekli olur mu.  3.2.2022 günlü benim oradaki ziyaret ve geliş gidişim kameralarda zaten kayıttadır. Kontrol edip baksınlar halime” demiş.

Vatandaşın çekip attığı hastanenin o anki durumunu gösterir resimlerde aşağıda:

Evet, Vatandaş ADSM nin sorumlularından ve özellikle il sağlık müdüründen bu işlere çözüm bulmasını ve vatandaşı rahatlatmasını istiyor.


MERSİN ÜNİVERSİTESİNDEKİ OLAYLAR İHA BÜLTENİNDEÖnceki Haber

MERSİN ÜNİVERSİTESİNDEKİ OLAYLAR İHA BÜL...

Uygulanmayacak İse Bu Yönetmelikler Neden VAR?!!!Sonraki Haber

Uygulanmayacak İse Bu Yönetmelikler Nede...

Başka haber bulunmuyor!