MERSİN DEMOKRAT PARTİ ATAK ÜSTÜNE ATAK YAPIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ ATAK ÜSTÜNE ATAK YAPIYOR
Yeni ataması yapılan ve atandığı günden bu yana 2 ayı doldurmayan, iş adamı ve aynı zamanda iki sivil toplum kuruluşunun da başkanlığını sürdüren HÜSEYİN KARAGÖZ, başarıdan başarıya koşuyor.

ANKARA-  Demokrat Parti (DP) Mersin il teşkilatı mükemmel bir çalışma programı sergileyerek kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Partinin münfesih durumunda olan 4 ayrı ilçesi için ise çok sıkı bir çalışma sergileyen Mersin İl yönetimi, önderleri, il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ başkanlığında bölgenin değerli vekilleri ve isimleri ile de istişare halindeler.

İl başkanı Karagöz, “Bizim bölgemizde hiçbir zaman partimizi yalnız bırakmamış olan E.vekilimiz Asım Kaleli, GİK üyemiz Kiper Ulusoy, E.Vekilimiz Ali Su, Fevzi Arıcı ve Turhan Güven ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bu isimlerden sürekli yanı başımızda olan Sn. Kaleli, bir ulu çınar olarak sürekli bize rehber. Ayrıca Eski Bakanımız sn. Muhammet Kelleci, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Uyanık, Nuri Efe’de bizlere manevi destek içindeler. DP özlenen ve düşlenen günlerine, Sn. Genel Başkanımız liderimiz Gültekin Uysal’ın çabaları ve katkıları ile gelecektir.  Buna olan inancımız tamdır. Bu bağlamda fitne fesata bakmadan, yolumuza devam ederek, liderimizin aydınlığa doğru tuttuğu meşaleyi taşıyacağız. Bir umut ve inançla çıktığımız yolda, kimse bizi, tavır ve hareketleri ile üzemeyecek, aksine bu tutum ve davranışlar inancımızı ve azmimizi daha da arttıracaktır. Kin, nefret, öfke, kibir, bizlere göre değil. Kapımız ve gönlümüz herkese açık. DP çınarı altında, tüm herkesi memlekete ve millete hizmete çağırıyoruz. Bu bağlamda mart sonuna kadar tüm ilçelerimizin kongrelerini tamamlamış olacağız” dedi.


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!