Mersin’de Aşı Skandalı Büyüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin’de Aşı Skandalı Büyüyor
Covid salgını nedeniyle dünya inim inim inlerken ve bir tek aşının bile ne denli yaşamsal önem arz ettiği ortamda, 24 doz aşı ortadan kayboluyor ve yetkililer sadece idari soruşturma açmakla yetiniyor…

ANKARA- Haber sitemizin SAGLIK ANALİZ isimli 28.Ocak.2021 gün saat 22.12 de aşağıdaki linkte yayına aldığı, “UÇTU UÇTU AŞI UÇTU” başlıklı yazıda halka duyurduğu konu giderek büyüyor.

https://www.haberanaliz.net/makale/sbys-iptali-sonrasi-dikkatli-olmak-lazim-1852

İl sağlık müdürlüğü konuyla ilgili idari soruşturma açmış, konuyu incelerken, SÖZCÜ GAZETESİ, KRT TV, ARTI TV gibi haber kanallarıda olayı duyurdu. İşte o linkler:

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mersinde-asi-skandali-24-doz-kayip-6238656/

https://artigercek.com/haberler/mersin-de-kayip-24-doz-covid-asisi-kayip

https://www.sabah.com.tr/mersin/2021/02/01/mersinde-kayip-24-doz-covid-asisi-icin-sorusturma-baslatildi

https://t24.com.tr/haber/kayip-24-doz-koronavirus-asisi-icin-sorusturma-baslatildi,930409

https://www.haberturk.com/mersin-haberleri/84405568-mersinde-kayip-24-doz-covid-asisi-icin-sorusturma-baslatildi

https://halktv.com.tr/24-doz-asi-kayip-oldu-sorusturma-baslatildi-446284h

Haberler üzerine sitemize e posta atan çok sayıda okuyucu: “Dünya bu salgınla mücadele ve yitirilen canları konuşuyor. Öte yandan yurt dışında bir bakan sırasını beklemeyip aşı oldu diye görevinden istifa ederken, bir diğeri ise yine yurt dışında general aşı sırasını beklemeyip oldu diye istifa ederken, bizim ülkemizde 24 doz aşı kayıp olduğu belirtilen ve halen nereye gittiğini açıklayamayan idareciler bir türlü koltuklarından kalkmıyorlar. Bırakın onların kalkmasını, idari soruşturma açtığını söyleyen sağlık bakanlığı, bu işin sorumlularını bırakın görevden almayı, soruşturmanın selamati açısından açığa bile almıyor. Kurumda kameralar var, kayıt kürek var. Brim Sorumlusu var. Hastane Başhekimi ve Müdürü var. Ama aşılar günlerdir kayıp ve ciddi bir yaptırım yok. Acaba neden? Sağlık bakanımız değerli insanın bu kadar yayından sonra bu işlerden haberi yok mu?” demekteler.


0Önceki Haber

0

MERSİN DEMOKRAT PARTİ, GENEL MERKEZLERİNE ÇIKARTMA YAPTISonraki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİ, GENEL MERKEZLERİN...

Başka haber bulunmuyor!