Mersin’de kızına cinsel istismarla suçlanan memur tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin’de kızına cinsel istismarla suçlanan memur tutuklandı
Mersin Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğü kadrosunda diş teknisyeni görevinde bulunan Ozaner Ö, 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmak suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Zanlının hakkında daha önce FETÖ mensubu olmaktan soruşturma yapıldığı da belirlendi.

MERSİN(İZ HABER) ALİ EKBER ŞEN

Mersin’in merkez Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Diş Teknisyeni olarak görev yapan ve yıllık izinde olan  O.Ö’nün kızına cinsel istismarda bulunmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ortaya çıktı.

GENÇ KIZ İTİRAF ETTİ, BABA TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre olay, pazartesi günü ortaya çıktı. İsmi gizli tutulan genç kız, babasının kendisine günler öncesinde cinsel istismarda bulunduğunu yakınlarına anlattı. Bunun üzerine iğrenç olay Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nce ulaştı. Çocuk Şubesi’nce başlatılan inceleme ve araştırma kapsamında genç kız, uzman pedagog ve psikolog gözetiminde ifade verdi. Genç kız alınan ifadesinde babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti. Bunun üzerine yıllık izinde olan O.Ö, salı günü evinde yakalanarak gözaltına alındı. Alınan ifadesinde ağır suçlamayı kabul etmediği öğrenilen ve bir iftira ile karşı karşıya olduğu yönünde ifade verdiği öğrenilen O.Ö, yapılan işlemlerin ardından adliyeye çıkartıldı. Nöbetçi savcının tutuklama istemiyle mahkemeye sevk ettiği O.Ö, hakkında tutuklama kararı verilerek cezaevine gönderildi.

FETÖ SORUŞTURMASI GEÇİRMİŞ

Bu arada Diş Teknisyeni O.Ö’nün daha önce Adana’da görev yaptığı sırada FETÖ soruşturması geçirdiği, bir süre açığa alındığı, daha sonra da görevine iade edilerek Mersin’e atandığı belirlendi. Zanlının, Mezitli İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Disiplin Büro bünyesinde görevlendirildiği, mide bulandıran olayla ilgili tutuklanmasının ortaya çıkması üzerine ise bu görevlendirmeden el çektirildiği de öğrenildi.

DOKTOR CİNAYETİNDE HAKKINDA SUÇ DUYURUSU YAPILMIŞ

Öte yandan görevi başında meslektaşı tarafından Mersin’de öldürülen Dr.Ahmet Dikmen olayında ise önlem alınmamasıyla ilgili ailenin avukatı tarafından savcılığa yapılan suç duyurusunda da O.Ö’nün isminin geçtiği saptandı. Dr.Ahmet Dikmen’in aile Avukatı Erşan Sarı’nın yaptığı suç duyurusunda da şahsın adının geçtiği, katil zanlısı Hasan Çayır ile ilgili yaptığı disiplinsiz davranışlar nedeniyle tutulan tutanaklar konusunda kendisine sürekli bilgi verdiği ve bu durumun da cinayete yol açan nedenler arasında bulunduğu da önü sürüldü. Aile avukatının bu iddialarla ilgili O.Ö’nün telefonuna da el konularak, tüm HTS kayıtlarının incelenmesinin istendiği de ortaya çıktı.

HABER VE KAYNAK: https://www.mersinizhaber.com/mersinde-kizina-cinsel-istismarla-suclanan-memur-tutuklandi-4913.html

Öte taraftan şahsın bu taciz tutuklaması olayı öğrenilir öğrenilmez ilçe müdürlüğünde şahıs ile ilgili yapılan yeni görevlendirmenin bu gün itibari ile alel acele iptal edildiği ortaya çıktı.

Diğer taraftan öldürülen Doktor Ahmet Dikmen’in ailesinin Avukatının yaptığı suç duyurusuna savcılıkça açılan soruşturmada adı geçenlerin devlet memuru olması sebebiyle Valilikten ön inceleme istendiği, bunun üzerine valiliğinde savcılıktan evrak istediği, avukat ise bu yazışmaları öğrenir öğrenmez valiliğe başvuru yapıp, tarafsız ve adil bir ön inceleme yapılması talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

İşte, Avukatın suç duyurusunun ilk sayfası, Valiliğin savcılığa yaptığı yazışma, Bunun üzerine Avukatın Valiliğe yaptığı o başvurusu.. ÜÇÜDE AŞAĞIDA...


Öldürülen Doktor olayında Ailenin Avukatı işin peşini bırakmıyorÖnceki Haber

Öldürülen Doktor olayında Ailenin Avukat...

MERSİN MEZİTLİ İLÇESİ SYDV’DE YOLSUZLUK RAPORU ORTAYA ÇIKTISonraki Haber

MERSİN MEZİTLİ İLÇESİ SYDV’DE YOLSUZLUK...

Başka haber bulunmuyor!