Vay BOBİ ile MIRNAV’ın Haline!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vay BOBİ ile MIRNAV’ın Haline!
Haber sitemizde bu gün sabah saatlerinde yer alan, “BOBİ İLE MIRNAVIN BELEDİYESİ, ŞİMDİ BU OLDU MU?” başlıklı haberimize çok tepki geldi. Bu arada arayıp bizleri tebrik eden takdir eden de oldu. Derken bir okurumuz, “siz para ile alındığını yazmışsınız, nerede belgeleri” dedi. Bunun üzerine 2019-20-21-22 yılları içinde Mersin Büyükşehir Belediyesince hayvan dostlarımız için yapılan İHALELERE göz attık. Alınan KURU MAMALARIN dosyalarını inceledik. İşte sonuçlar:

ANKARA- Mersin Büyükşehir’in para ile satın alıp Hayvan Barınağına ücretsiz verdiği ayrıca hayvan severlere de ücretsiz dağıtım yaptığı kedi köpek mamalarını hayvanlar yemiyorlar. Bu konuda çok şikâyet var demiştik.

Haberimiz aşağıdaki linkte duruyor: https://www.haberanaliz.net/haber/bobi-ile-mirnavin-belediyesi-simdi-bu-oldu-mu-16420

Bunun üzerine bizi arayanların, “amma abarttınız yahu” demeleri üzerine KAMU İHALE KURUMU ve EKAP sayfalarından tek tek araştırıp, bulup, yapılan ihaleleri ve alımların belgelerini ve tutarlarını alım şekillerini şimdi sizlere aktarıyoruz.

ALIM 1İhale numarası: 2019/224558. İşin adı: “Kedi ve Köpek Maması” işi. İhale usulü: AÇIK 3 kişi doküman almış, 1 kişi teklif atmış. 1 geçerli teklif var. İşi alan Firma: KUVVA İNŞ... Maliyeti: 898.700,00 TRY...  Sözleşme Tarihi: 19.7.2019 İşin teknik şartnamesi 4 sayfa.

İHALENİN TEKLİFLERİ

İHALENİN SÖZLEŞMESİ

ALIM 2: İhale numarası: 2020/168008. İşin adı: “KURU MAMA ALIM İŞİ” işi. İhale usulü: AÇIK 3 kişi doküman almış, 7 kişi teklif atmış. 5 geçerli teklif var. İşi alan Firma: ESTEPETA ORGANİZASYON... Maliyeti: 905.800,00 TRY...  Sözleşme Tarihi: 27.5.2020  İşin teknik şartnamesi yine bu alımda da 4 sayfa.

İŞİN TEKNİK ŞARTNAMESİNDEN GÖRÜNTÜ AŞAĞIDA

İHALENİN TEKLİFLERİ

İHALENİN SÖZLEŞMESİ

ALIM 3İhale numarası: 2021/7024. İşin adı: “Kedi ve Köpek Kuru Mama Alım ” işi. İhale usulü: AÇIK 3 kişi doküman almış, 3 kişi teklif atmış. 3 geçerli teklif var. İşi alan Firma: ESTEPETA ORGANİZASYON... Maliyeti: 1.278.900,00 TRY...  Sözleşme Tarihi: 8.3.2021 İşin teknik şartnamesi bu sefer 3 sayfa.

İHALENİN TEKLİFLERİ

İHALENİN SÖZLEŞMESİ

ALIM 4: İhale numarası: 2022/51924. İşin adı: “Kedi ve Köpek Kuru Mama” işi. İhale usulü: PAZARLIK ALIM 1 kişi doküman almış, 1 kişi teklif atmış. 1 geçerli teklif var. İşi alan Firma: KATRE AĞRO TARIM... Maliyeti:  356.100,00 TRY...  Sözleşme Tarihi: 10.2.2022  Firma Mersin de.

İHALENİN TEKLİFLERİ

İHALENİN SÖZLEŞMESİ

FİRAMANIN MTSO KAYDI, ORTAK VE YETKİLİLERİ, ADRESİ

ALIM 5: İhale numarası: 2022/178731. İşin adı: “Kuru Mama” işi. İhale usulü: PAZARLIK ALIM 2 kişi doküman almış, 2 kişi teklif atmış. 2 geçerli teklif var. İşi alan Firma: ERKUT GÜNGÖR... Maliyeti: 2.890.250,00 TRY...  Sözleşme Tarihi: 21.3.2022  BuFirma da Mersin de.

İHALENİN TEKLİFLERİ

İHALENİN SÖZLEŞMESİ

ŞİMDİ GELİYORUZ BU İŞİN 2019 YILINDAN BU YANA Mersin Büyükşehir Belediyesine Maliyetine. Yani kaça mal olduğuna. 6.329.750 TL. Yani eski para ile 6 trilyon 3 yüz 29 bin 7 yüz elli lira. MERSİN BÜYÜKŞEHİR KEDİ KÖPEK MAMASINA 2019 VE 2022 ARASINDA 6 milyon 3 yüz 29 bin 7 yüz elli lira para ödemiş.Üstelik mamalardan memnuniyet de yok. Tüm hayvan severler bir önceki haberimizden sonra bizi telefon yağmuruna tuttular. Son mamaları kimse beğenmiyor. Hayvanlar yemiyor aç kalıyor. Açık ihalede şartnamelere baktık. Çok titiz hazırlanmışlar. Peki, bunu kontrol eden, muayene eden, alınan yemi laboratuarda tahlil ettiren yok mu? Niye şikâyetleri göz ardı ediyorsunuz? O zavallı hayvanların hakkı üzerimize geçiyor. Onlarda ALLAHIN sessiz kulları.. Onların üzerinden İSTİSMARIN önlenmesi gerekmez mi?

İŞTE SİZE ÖRNEK BİR UYGULAMA. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAKIN BUNU YAPIYOR... HEM KASASINI KORUYOR HEM HAYVANLARIN HAKLARINI...

Ankara’nın sevilen başkanı MANSUR YAVAŞ, adam gibi bir hizmete daha imza atmış. Sokak hayvanlarının ve bakmakla yükümlü olduğu barınaklardaki hayvanların yemini kendileri üretmeye başlamışlar. Halka duyurmuşlar. Lokantalara ve fırınlara duyurmuşlar. Atık yemekleri ekmekleri alıp kendi kurdukları basit düzenekli bir tesiste bunu üretmeye başlamışlar. Hem iş ve istihdam yaratmışlar hem belediyenin kasasını korumuşlar hem de tadından tuzundan çalınmayan, KURU MAMAYI üretmişler. İşte ilgili haberin linki. Aşağıda. Tıklayın hem oradaki haberi okuyun hem yayındaki videoyu izleyin...

https://t24.com.tr/video/ankara-buyuksehir-belediyesi-sokak-hayvanlari-icin-mama-uretmeye-basladi-ilk-etapta-gunde-1-ton,45171

Vahap Seçer başkan,sende tasarrufu seven insansın. KÖTÜ BİRİ DEĞİLSİN. Aynı zamanda doğruları gördüğün zaman onları uygulayan bir şahsiyetsin. Ankara 1 yılda 3,5 milyon yani trilyon tasarruf sağladık diyorlar. Emin olun, bunu sizde uygulayın,  bizimde şu ana kadar harcadığımız miktar ve daha ötesi bundan sonra kasamızda kalır.AYRICA, O ZAVALLI, BOBİ İLE MIRNAV ÜZERİNDEN hiç kimse haksız bir kazançta sağlayamaz. 

haberanaliz.net / ÖZEL


BOBİ İLE MIRNAVIN BELEDİYESİ, ŞİMDİ BU OLDU MU?Önceki Haber

BOBİ İLE MIRNAVIN BELEDİYESİ, ŞİMDİ BU O...

BİR TASARRUF DA TBMM’DE EDELİM. VEKİL SAYISINI 300’E DÜŞÜRELİM!Sonraki Haber

BİR TASARRUF DA TBMM’DE EDELİM. VEKİL SA...

Başka haber bulunmuyor!