Rauf AYDEMİR

Rauf AYDEMİR

Mail: gazibeyoglu.agra@com.tr

SUSACAKTIM, SUSTURMADIN!

Üzülüyorum...
"Gidene kötü, gelene iyi" demek meşrebimizde olmasa da şahsiyetsizliğin dibinde dolaşanlar bizi buna zorluyor.
Hayatlarında Ülkücü olamamış, MHP lilikleri dahi "Hasbelkader" olan yatay omurgalıların düştükleri zillet çukurunda dile getirdikleri "suret-i Haktan" sözler karşısında adeta küçük dilimi yutuyorum.
Kafasından çok, midesi ve  "belden aşağısı" çalışan zübükler, 2-3 dönem aday edilmelerini kendilerinden menkul zannettiler!...
"Milletimiz beni seviyor" derken, utanmayan, bırakın Cumhur İttifakının oylarını almayı, MHP oylarını dahi 3000 aşağı çeken müptezel "vatan, millet, sevgi, saygı" diye midelerimizi bulandırıyor.
1 Kasım sürecinde günde 5 sefer arayıp "Başkanım bu dalga çığ gibi büyüyor, ne yapacağız" dediğinde, "dik duracaksın, Liderimize herzamankinden daha fazla sahip çıkacaksın" dediğim halde "ŞALVARLI BOZKURTLARA" otobüs, kumanya, para temin eden haysiyet fukarası bir eliyle İP'e tutunurken diğer eliyle MHP ye tutunmuş "ne şiş yansın ne kebap" cümlesine mazhar olmuştu.
İşte bu haysiyet fukarası kendi boklu geçmişine bakmadan, utanç dolu icraatlarını bir yana bırakarak "BAĞIMSIZ ADAY" olacağını ilan ediyor!...
Behey serseri bu memlekette senden gayrı adam mı yok?
Sen olmazsan MHP batacak mı?
Bulunmaz hint kumaşı mısın?
Sen o oturduğun koltuktan kalktığın gün, ilçenin sokaklarına çıkamaz, insan içine giremezsin.
Tapulu malın zannetiğin o koltuğa seni oturtana zerre kadar saygın olsa tıpkı Şehit Ülküdaşım Ali Metin Tokdemir'in dediği gibi "Gider evine şerefinle oturursun"
Ama nerede?
Sen o koltuk olmadan kocaman bir hiçsin.
Sen o koltuk olmadan insan dahi değilsin.
Ondandır ki, koltuğu kaybetmemek adına mabadını yırtıyorsun.
Ancak senin bir hesabın varsa Allah'ın da bir hesabı var.
Kesin hesaba hazır ol gafil!...
Bu bir başlangıç olsun.
Dahası var.
Sen zıpladıkça, ben seni daha yükseklere zıplatacağım.
Emin ol.