Rauf AYDEMİR

Rauf AYDEMİR

Mail: gazibeyoglu.agra@com.tr

BAHÇIVANDIR BİBERİ YOK........

Zavallılar!...
Bize saldırmakla ancak kendi kendinizi tatmin eder, enaniyet kokan hedeflerinize ulaşmak için alçaldıkça alçalırsınız o kadar.
Gecenin saat 12'sinde, sabaha karşı kapımızı çalıp "Başkanım bu gidişin sonu ne olacak" diye omurgasızlığın kitabını yazanlar, MHP nin her zor zamanında kabuğuna çekilip, lidere, davaya, dava adamlarına yapılan saldırıları görmezlikten gelen  cüzdan Milliyetçileri vaki ömürlerinde yapıp ettiklerini, ayıplarını, günahlarını bir kenara koyup hırs ve heveslerine yenilmiş bir güruhu karşımıza çıkarıp "adam yerine konulmayı" hesap eden gafiller benim gözümde de, bu kutlu davanın nezdinde de delikli kuruş etmeyecek çapsız insanlarsınız. Bu ifadelerimi bir tarafa not edin günü geldiğinde alayınıza okutacağım.
Türkiye akla ziyan sancılı bir dönemden geçerken, at izinin it izine karıştığı bir ortamda, İsrail'den çok İsrail sevicilerinin, abd 'den çok abd sevicilerinin, pkk dan çok pkk sevicilerinin, fetö güruhunun topunu tüfeğini almış bu ülkeye saldırdığı bir anda can hıraş davalarına, devletlerine sahip çıkması gerekenlerin aymazca enaniyete kapılmalarını tarih de affetmeyecek, bizler de affetmeyeceğiz.Bunu da not alın.
Bizi "nankörlükle" itham edenlere, bizi "bunamakla" itham edenlere soruyorum; hangi akıl yürütmesi sonrası bu karara vardınız. Ya da basiretleriniz mi bağlandı da bu garabet ithamlarda bulunuyorsunuz?
Alayınız Zavallısınız!...
Aldım, verdim, alamadım, veremedim hesabında boğulacaksınız!
Devlet yoksa, millet yoksa, bayrak yoksa, sizler olsanız ne olur, olmasanız ne olur? Mezarlıklar dolusu kibir ve haset mensuplarına bir gün katılacağınızı nasıl unutursunuz.
Bu nasıl bir imandır?
Bu nasıl bir dava adamlığıdır?
Bu nasıl adamlıktır, insanlıktır?
"Ben niye aday edilmedim" ihtirasıyla mangalları küle hasret bırakan meczup şerefin varsa, haysiyet kırıntıları taşıyorsan "Niye aday edilmediğini" önce ailene anlat, sonra da o peşine taktığın insanlara anlat!
Yok "benim anlatacağım bir şey yok, benim hiçbir kabahatim yok" diyorsan biz anlatmasını da biliriz. Ancak ne senin kadar edepsiz, ne senin kadar cahil, ne de senin kadar terbiyesiziz.
Adam ol adamcık adam ol!...
Hani demişler ya "Bahçıvandır Biberi yok, Pez..nktir haberi yok!"
Bu mesabedesin.
Pandoranın kutusuna mukayyet ol ve sakın ola bize açtırma.
VESSELAM.