Rauf AYDEMİR

Rauf AYDEMİR

Mail: gazibeyoglu.agra@com.tr

VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN

Havai fişek , ortalama fiyatları 350-500 lira, çok atımlık havai fişekler 1500-3000 lira arasında, sadece Mezitli ilçesinde patlatılan havai fişeklerin sayısı dahi binlerce. 81 filayet, 922 ilçe, 23 816 belde hesabından gitseniz doğaya,kurda,kuşa verdiği zarar bir yana milyonlarca lira para bir anlık heves uğruna alenen patlatılıyor ve yakılıyor.
Dünyada İslam Ülkeleri arasında kutlama yapmayan tek ülke Pakistan.
İsrail alenen ve açıkça soykırım yapıp 21. 800 kişiyi öldürdüğü ve bu öldürülenlerin 9.100'ü çocuk, 6.500'ü kadın  olduğunu düşünme hakkımızı korumak ve en azından pek çok Hristiyan ülkede yapılan ABD ve İsrail'i telin toplantılarından haberdar olmak canımızı yakmalı değil mi?
Kaldı ki daha bir hafta önce  kahpe PKK 12 vatan evladını aramızdan
koparıp atmadı mı? Sayıları okumak pek kolay olsa da, bu vatan evlatlarının hanelerine düşen ateşe HAVAİ FİŞEK patlatmaya zerre kadar da olsa utanmadık mı?
Yatay omurgalıların, bıngıldağı bir türlü sertleşmeyen kafaların bizleri anlamasını elbette beklemiyoruz. Vatan denildiğinde babasından atasından kalan tarla, takım hesabı yapanların bizi anlamalarını beklemiyoruz.
Biliyorum, bu serzenişimiz karşısında bizi "çağdışı" ,"antidemokrat" ilan edecekler var.
Biliyorum biz bunların çağdaşlık kavramlarını bir türlü anlayamadık!
Biliyorum biz bunların "Demokrasi, barış" eyyamcılığına daima ters düştük.
Amerika Irak'a,Afganistan'a,Libya'ya Suriye'ye "Demokrasi ve barış" götürmek için girdi oralardaki demokrasiyi, barışı hep birlikte seyrediyoruz.
Kan içici kahpe PKK/YPG/SDG "Barış, demokrasi, kardeşlik" diye,diye bu güne kadar onbinlerce canımızı hayatımızdan kopardı.
Şimdilerde İsrail denilen Terör devleti  aynı eyyamcılıkla Filistin halkına Soykırım uyguluyor.
Faşist Adolf Hitler "Allah'a dünyayı insansız teslim edeceğim" diyerek soykırımlar yapmıştı
Netenyahu da tıpkı Adolf Hitler gibi  Gazze'yi insansızlaştırmaya çalışıyor.
Zalim soykırımcılar karşısında, bana göre daha da zalim olan bunca mazlum ve masum insan öldürülürken, şehadete gönderilirken "vur patlasın, çal oynasın" makamından yılbaşı kutlayabilen, başta bir kısım belediyeler olmak üzere, site yöneticileri, ve o kutlamalara katılan duyarsız insanlardır.
Yahu eğlenceler ertelenebilir iptal edilebilir, ancak acılar ertelenmez, iptal edilmez. Ortada bunca acı, bunca keder var iken, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" demek, bu acılarla hiç karşılaşmayacağını düşünmek nasıl bir akıl tutulmasıdır "Demokrat, barışçı, hümanist" birileri çıksın da bu akıl fukarasına anlatsın!
Bütün şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.
Zalimlerin helak olduğu, mazlumların hakkına kavuştuğu bir yıl olmasını canı gönülden temenni ediyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun inşaallah.