BU DA PARK BAHÇE OTURAK İHALESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU DA PARK BAHÇE OTURAK İHALESİ
İhale kayıt numarası 2016/ 64051 sayılı iş. İşi ihaleye Destek hizmetleri çıkar. İşin adı: “Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı sorumluluğundaki merkez ve ilçelerdeki park ve yeşil alanlarda kullanılmak üzere masa, sandalye, tabure alımı işi”

İhale kayıt numarası 2016/ 64051 sayılı iş. İşi ihaleye Destek hizmetleri çıkar.

İşin adı: “Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı sorumluluğundaki merkez ve ilçelerdeki park ve yeşil alanlarda kullanılmak üzere masa, sandalye, tabure alımı işi”

İş için 3 ayrı teknik şartname hazırlanır. Birinci şartname 13 sayfadan oluşur, ikinci şartname 3 sayfadan, üçüncü şartname ise 6 sayfadan oluşur. Yine Bilgisayar ortamında hazırlanır, park bahçeler daire başkanı kaşe basar her sayfasını imzalar. Alınacak masa, sandalye, tabure, oturma bankları, kamelyalar, ormancı masaları hepsi tek tek izah edilir. Şartları, nevileri, özellikleri belirlenir.

İşi alan firma ile sözleşmede imzalanır işleme girer. Sözleşme ve istenen mal ve malzemenin miktarı aşağıda.

Mallar teslim ve monte edilmiş durumda. Sözleşme şartları, teknik şartname belli. Vatandaşımız, bu işi de bir araştırsanız, idari ve teknik şartnameye uygun yapılıp yapılmadığını tespit etseniz der. Ayrıca yaklaşık maliyetin nasıl hesaplandığını, MUAYENE VE KONTROL KOMİSYONLARININ DURUMUNU sorarlar.


NE İLAÇ İHALESİ İMİŞ BE!Önceki Haber

NE İLAÇ İHALESİ İMİŞ BE!

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!