DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE İÇİN İÇİN ÇÖKERTİLİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE İÇİN İÇİN ÇÖKERTİLİYOR
Kendisine ait mülklerin emlak vergilerini ödemedikleri gibi, kendilerine ait olan binalara ilçe başkanı atayıp açamıyorlar da. Gülnar – Bozyazı ilçeleri mülk bina olmasına rağmen halen açılamadı. Ayrıca Aydıncık- Mut- Çamlıyayla ilçeleri ile nüfusu 150 binin üzerinde olan merkezdeki AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerinin hizmet binalarını da açamadılar. Ama kâğıt üstünde başkan ve yönetimlerini oluşturmuşlar.

ANKARA- Millet ittifakının bir üyesi olan Demokrat partinin Mersin’de hali içler acısı duruma düştü. Atanan ve sonrasında uyduruk delege düzeni ile komik oylarla seçimleri yapılıp seçilmiş olan başkanlar, halen temsil ettikleri partilerinin tabelasını astıkları bir ilçe hizmet binası açamadılar.

Öte yandan Mersin’in Çamlıyayla ilçesi yıllardır açıktı ve dayalı döşeli bir binası vardı. Daha önce duyurduk İşte linki:

https://www.haberanaliz.net/haber/camliyayla-demokrat-partide-kapandi-13240

Bu uyarı yazımızdan sonra bile hiçbir ilgili yetkili olaya el atmadı.  Özellikle il başkanı HASAN ŞIHMAN ve İl Koordinatörü diye uydurma bir unvan verilen SEDAT ERDAL kapalı ilçe binalarının açılması yönünde gayret içine girmediler.

DP’nin Çamlıyayla ilçesinin Dayalı döşeli binasının dış görünüşü aşağıda.(Eski)

Çamlıyayla ilçesinin Eskiden DP iken şimdi MEMLEKET PARTİSİ HALİNİ ALAN Dayalı döşeli binasının dış görünüşü aşağıda.

DP’ye ait hizmet yerinin Demirbaş eşyaları ilgisiz alakası insanlara teslim edilmiş, tutanak aşağıda.

BU ARADA BELEDİYEYE AİT OLAN YERİN KİRA BORCUNUN HALEN ÖDENMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Demokrat Parti Çamlıyayla ilçesinin hizmet yeri kirası uzunca süre ödenmemiş. Belediye tahsil için DP genel merkezine yazmış. Ödeyen olmamış. Alacak, bir kamu alacağı. Ödenmez ise İCRALIK olacaklar. İşte o resmi yazının aslı.

Yazının önemli ayrıntılarının içeriği... Borç, 9 bin yüz 20 lira. 4.11.2021 günü itibari ile. Ödenmez ise İCRAYA verilecekler....

Borç ödenmeyince parti hizmet binası boşalttırılmış ve aynı yer memleket partisine kiraya verilmiş.

Mersin’in iş olsun vakit dolsun misali çalışma yapan il başkanı ve şürekâsı ise her gün genel başkana yağ bal çeken sosyal medya paylaşımları yaparak vaziyeti kurtarma çabasındalar.

Mersin iyi partide dikiş tutturamayıp Akşener ve ekibinin dışladığı, kapı dışı ettiği isimlerin, DP Mersin il ve teşkilatlarını ele geçirmelerinin ardında büyük KUMPASLAR yattığını söyleyen partililer, bunların arasında uzman sigortacı kumpasçılar var ancak ne kadar uzman olurlarsa olsunlar yaptıkları il kongresine yazdıkları delegeyi, listeye alıp yönetici yaptıkları isimleri seçime getiremediler. İl başkanı listesi, yönetim asıl yedek, denetim asıl yedek ve büyük kongre delege sayısı toplamı 68 kişi yapmasına rağmen bu 68 kişiyi seçen sayısı, yani oy kullanan sayısı 17. İşte partinin siyasi hali. Kendi yazdıkları adamları partiye getiremiyorlar demekteler.

ERDEMLİ ESKİ MÜLK SAHİBİDE DERTLİ

Erdemli ilçseinde ilçe başkanlığını yaptığı sırada oradaki mal sahibinede 4 aylık kira borcu olan 4 bin lirayı da halen ödemeyen il başkanı hiç o yerli değil. 

Önceki haberlerin linkleri....

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-silifkedede-durum-vaziyet-kotu-14927

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-anmurda-kimlere-emanet-14913


ANKETE KATILANLARIN YÜZDE 71'İ AF İSTEDİÖnceki Haber

ANKETE KATILANLARIN YÜZDE 71'İ AF İSTEDİ

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!