GAZETECİNİN BASIN DAİRE BAŞKANI İSYANI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAZETECİNİN BASIN DAİRE BAŞKANI İSYANI
Mersin’li Gazeteci Murat Öztornacı bugün yaşadığı bir olayı kendi sosyal sayfasında herkese açık profil ile paylaştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı Hamit Küçükbatur’un şahsına hakaret ve küfürlü konuştuğunu, görevini yapmayı engellemeye kalktığını söyledi.

Mersin- Mersin’li Gazeteci Murat Öztornacı bugün ilginç bir olay yaşadı. Onu da kaleme aldı.

İşte o paylaşımı...

"BUGÜN ELZEM BİR OLAY YAŞADIM: Bir etkinliğe gittim. orada gazetemi dağıtmak istedim.ama maalesef,ki gazetemi dağıtmama mu sade etmediler. gerekçe bir gazeteci arkadaşımızın tahliye haberi ve yorumları vardı.gocunan oldu,gelelim
gazetecilik ilkelerime:Ben yıllardır hep gazetelerde çalıştım. gerçek haber peşinde oldum ama çoğu zaman gazete çalışanları menfaatlerine dokunan haberleri yayınlamadılar.
ben bu yüzden ÖZYAR MERSİN POSTASINI KURDUM. Korkacaksan gazeteci ,yim demeyeceksin ilkesiyle bu gazeteler (izlem ve özyar mersin postası) yayın hayatında.
kimse bana hangi haberi yapacaksın,yaptırmayacaksın yön veremez. bizim ilkelerimiz ÖZGÜR,İLKELİ,VE ÖZLÜK HAKLARINA SAYGI çerçevesinde yayımdadır.
sıkıntısı olan sorulanları olan kişisel gocundu su olan arkadan küfretmez,delikanlı gibi yüzüne küfür eder.bunun için herkes hadini bilsin.bizler bu ilde yıllardır gazeteciyiz.birileri memurdur bugün vardır yarın yoktur.ASKERDE bize şunu öğrettiler .anan la değil anınla anıl. KISACASI YALAKALIK YAPACAĞIM DİYE BASINA SANSÜR KONULAMAZ,HERKES HADİNİ BİLECEK YERİNİ BİLECEK SAYGILARIMLA"

Paylaşımının içeriğinde konu olan ve Belediye Basın Daire Başkanının dağıtımına engel olmak istediği gazetenin içinde yer alan haber ise aşağıda.

Bu arada sitemizde yer alan ilgili haberin linki ise aşağıda. Lütfen tıklayıp okuyunuz...

http://www.haberanaliz.net/gundem/mustafa-goktas-bana-kumpas-kurdular/435

Bu haber metni ve içeriği Belediyenin Kumpasçı, iftiracı, yalancı, düzenbaz ve küfürbaz daire başkanı olduğu iddia edilen HAMİT KÜÇÜKBATUR’u çileden çıkarmış ki, halkın gerçekleri öğrenmesi zoruna gitmiş. Gazeteci Murat Öztornacı’nın gazetesini dağıtımına engel olmuş.

Öztornacı’nın paylaşımı üzerine kendisini telefon ile aradık. Anlattıkları şöyle:

“Ağbi ben gazetemi dağıtıyordum. Orada büyükşehirin basın toplantısı yapılıyor. Basın camiası orada hazır vaziyette.  Senin tahliye sonrası açıklama metnin bizde yer almıştı. Bu adam gazetemizi eline alır almaz senin haberini görüp okuyunca çılgına döndü ve gazeteyi attı, bana da sen bunu burada dağıtamazsın dedi seninle ilgili de ana avrat küfür etti, bak ona daha neler yapacağım dedi.  Bende adamın arkasından küfür ve hakaret etme, çağıralım yüzüne yap erkeksen dedim. Bizi araladılar. Hatta Gazeteci Deniz Tuncay Akkapılı onu ikaz etti. Ayıp, adam işini yapıyor karışma diye uyardı. Gerisi seyretti” dedi.  

Evet, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanı binbir surat lakaplı Hamit Küçükbatur’un para ile haber yaptırdığını, kendine yakın yalakalık yapan basın mensuplarına belediyeden ihaleler verdirdiğini, özellikle sansasyonelhaber. net isimli internet haber sitesini özel finanse ettiğini, Sahibi Derviş Sönmez ile Karısı Deniz Sönmez’e çok büyük maddi kıyaklar geçtiğini, bu yüzden bu sitede kendilerine muhalif olanlara sürekli itibar suikasti yapan haberler yaptırdıklarını, çok sayıda gazeteci iş adamını karaladıklarını beyan eden belediye basın çalışanları, basın daire başkanı Küçükbatur’dan çok şikayetçiler.

Belediye Genel Sekreteri Devran Kutluğün ile ekip çalışması yapan Küçükbatur’un kendilerinin söylediğini yapmayan herkese kulp taktığını söyleyen Belediye çalışanları bu ikiliden bizar etmiş durumdalar.

Diğer taraftan Gazetecilere kulp takma ve kumpas kurma uzmanı olarak anılan Hamit ile Devran ikilisinn Başkan Kocamaz'ın sır kutusu oldukları bu yüzden cesaret alıp her pisliği yaptıkları bildiriliyor. 


İşte FET֒nün Büyükşehir Belediyesi ayağıÖnceki Haber

İşte FET֒nün Büyükşehir Belediyesi ayağ...

MERSİN BÜYÜKŞEHİR'DE ARALARINDA ÖZGÜR SANAL'IN DA OLDUĞU 10 TUTUKLAMASonraki Haber

MERSİN BÜYÜKŞEHİR'DE ARALARINDA ÖZGÜR SA...

Başka haber bulunmuyor!