MERSİN DEMOKRAT PARTİNİN BİRİKMİŞ ELEKTRİK BORCU NİHAYET ÖDENDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİNİN BİRİKMİŞ ELEKTRİK BORCU NİHAYET ÖDENDİ
Haberimize konu olan borcun ödemesi gerçekleşir gerçekleşmez ilgililere mesaj gitti. Borcunuz ödendi Elektriğiniz açılacaktır diye.

Mersin Demokrat Parti (DP) nin uzun zamandır birikmiş olan elektrik borcu bu gün yaptığımız haberden sonra ödendi.

Haberin linki: https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partinin-borcundan-dolayi-elektrikleri-kesildi-15687

Bu haberin yayın saati, bu gün 11.18...  Bugün 15.32 de borç ödendi ve ilgililere SMS olarak aşağıdaki mesaj gitti.

Bu mesaj elimize geçer geçmez, ödendi haberini yayına hazırlıyor idik. Ancak o sırada, DP Mersin il başkanı HASAN ŞIHMAN özel numaradan 17.23 sıralarında bizi aradı. Borcun tamamının yattığını, borçlarının kalmadığını söyledi.

Bizde, durumu bildiğimizi,  borcu ödediklerini bu yüzden ilgililere ENERCİSA dan dan mesaj gittiğini, o mesajın bize de ulaştığını, bu nedenle objektif habercilik nedeniyle haber yapacağımızı, kendisinin ödediğini beyan ettiğini, bu yüzden ödeyenin kim olduğunu, makbuzu atmalarını istedik. HASAN ŞIHMAN yaptığı ödemenin havale bilgilerini gösterir makbuzları tek tek attı. Aşağıda sadece bir havale bedelini gösterir evrakı yayınlıyoruz. 14 aylık makbuz ve su makbuzunu ise fazla yer kaplamasın diye yayınlamıyoruz.

Anlaşılan, parti içinde son zamanlarda il yönetimine çöreklenmiş nifakçı ekip olarak anılan kesimce kasıtlı olarak çıkartılan o ödedi, bu ödedi lafları da boşa çıktı. İl yönetimini paramparça hale getiren nifakçı ekibin bu güne kadar parti için beş kuruş harcamadığı, adeta işleri sabote ettikleri, Şıhman’ı çalışamaz hale getirmek için Adana’daki MKK üyesi ile beraber hareket ederek sürekli yıpratmaya çalıştıkları da ayrıca iddia edildi. Gelen havale kâğıtlarından elektrik hem de su borcunun bu gün il başkanı Hasan Şıhman tarafından ödendiği ortaya çıktı.  

Yukarıdaki Fotoğrafta Mersin DP İl Başkanı Hasan Şıhman görülüyor. 


MERSİN DEMOKRAT PARTİNİN BORCUNDAN DOLAYI ELEKTRİKLERİ KESİLDİÖnceki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİNİN BORCUNDAN DOLAY...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!