MERSİN MEZİTLİDE KURUCU AK PARTİLİLER YRP'NE GİTTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN MEZİTLİDE KURUCU AK PARTİLİLER YRP'NE GİTTİ
Mersin Mezitli ilçesinde Ak Partinin kurucuları olan ve aynı zamanda ilçe yöneticilikleri teşkilatta yöneticilikler de yapan yılların TERZİ BAYRAM USTASI ve oğlu AHMET'de Ak Partiden koptular, tepkilerini dile getirip YENİDEN REFAH PARTİSİNE YELKEN AÇTILAR. Bakın ne paylaştılar:

"Eyyy cumhur ittifakı miletvekilleriniz bakanlarınız danışmanlarınız sizler yağlı ballı yiyeceksiniz . 3.5 .maaş alacaksınız vatandaşada 10 bin lirayla sabret geçin diyeceksiniz. Bütün emeklilerin hakkı sizlere haram olsun .0ylarımız YENİ REFAH PARTİSİNE HAYIRLI UĞURLU OLSUN."

MERSİN MEZİTLİ İLÇESİ AK PARTİDE BÜYÜK KAYIP 

Paylaşımı görürü görmez Terzi baba oğulun mekanına gittik. Yılların Ak Partili ve REİS için canlarını verecek olan bu kişilerin yıllardır dükkanlarında asılı olan REİS reimleri ile Bahçeli'nin resimlerinin kaldırıldığını gördük. Resimleri niye kaldırdınız, siz daha önce çok eleştirldiniz ama kaldırmadınız dediğimizde, Oğul Ahmet, "Ağbim benim babam 65 yıllık terzi. 84 yaşında. emekli olalı daha yeni. Aldığı maaş 10 bin lira. Gözleri artık görmez oldu. Dükkanı ben devraldım. Eskisi gibi iş yok. Zaten meslek bitmiş durumda. Babam üç kuruş katkı olsun diye o hali ile gelip burada paça ve tamirat yapıyor. Ne çektiğimizi biz biliyoruz. Halimizden anlamıyorlar. Emekli 10 binle nasıl geçinsin. Bizim evde, dükkanda kira. Annem rahmetli oldu, bir kardeşim daha var. 3 nüfus buradan geçiniyoruz. Ben 50 yaşı buldum bekarım, kardeşim 40 yaşını buldu bekar, evlenemedik. Ayda 7 bin 5 yüz yatıracağım ki bağkurdan emekli olacağım. Sonra 10 bin lira maaş alacağım. Ya böyle bir adaletsizlik nerede var. Biz haksızlık ve adaletsizliğin olduğu yerde duramayız, babam, ben ve kardeşin bu seçim Yeniden Refaha oy vereceğiz. Resimleri de o yüzden indirdik. Kurulduğundan beri partiye ve reise hizmet ettik, bizden bu kadar" dedi. 

AŞAĞIDA REİSİN VE BAHÇELİNİN RESİMLERİNİN, ESNAF DÜKKANINDA YILLARCA DURAN ASILI GÖRÜNTÜLERİ MEVCUT....  ŞU AN YERLERİNDE YOKLAR, İNDİRİLMİŞLER. 


DEMOKRAT PARTİDE CENK KÜPELİ İFŞAATLARIÖnceki Haber

DEMOKRAT PARTİDE CENK KÜPELİ İFŞAATLARI

DEMOKRAT PARTİ MERSİN'DE YALIN'IN İŞ BİLMEZLİĞİ PARTİYİ REZİL ETTİSonraki Haber

DEMOKRAT PARTİ MERSİN'DE YALIN'IN İŞ BİL...

Başka haber bulunmuyor!