MERSİN’DE MUHTEŞEM BİR DİYET MERKEZİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN’DE MUHTEŞEM BİR DİYET MERKEZİ
7/24 sizlere hizmet veren, uzman diyetisyenler önderliğinde hazırlanan yemekler ile Mersin’de bir çığır açan “NE’Sİ DİYET” isimli sağlıklı gıda restorandı büyük ilgi görüyor. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek isteyen bay ve bayanların hiç çekinmeden başvuracakları bir mekân. Haberanaliz.net ekibi olarak gittik, gezdik, gördük... Diyet uzmanlarının7/24 her an başında olduğu firma da iş yeri sahibi Mehmet Ali Topçu ise çok güzel bir ekip ve takım arkadaşları oluşturmuş. Güler yüzlü, samimi, pırıl pırıl bir kadro ile hizmet sunan firma ile ilgili işte detaylar...

MERSİN’E SÜPER BİR HİZMET GETİRMİŞLER

Diyet uzmanları önderliğinde özel aşçılar tarafından hazırlanan yemekler, çok titiz bir şekilde paketlenip, kendi elemanları ile günlük evinize yâda iş yerinize servis ediliyor. Mersin Mezitli Kuyuluk kavşağı dönüşünde, soldan ikinci sokağa girdiğinizde firma karşınıza çıkıyor.

BAKINIZ, EV VE İŞ YERLERİNİZE TİTİZLİLKLE VE HİJYENİK OLARAK SERVİS EDİLEN YEMEKLERİN GÖRÜNTÜLERİNİN BİR KISMI AŞAĞIDA

FİRMA SAHİBİ MEHMET ALİ TOPÇU (AŞAĞIDA)

DİYET UZMANI DİLARA SÜMBÜL (AŞAĞIDA)

DİYET UZMANI MELİKE NESİL KIRMIZI (AŞAĞIDA)

FİRMANIN KENDİ TANITIM BROŞÜRLERİNDEKİ AYDINLATICI BİLGİ İSE AŞAĞIDA:

NE’Sİ DİYET” TANITIM DOSYASI

VİZYONUMUZ

  • 2023 Yılı İçersinde emin adımlarla kaliteden ödün vermeden 10 Lokasyonda Faaliyet Göstermek
  • Faaliyet Gösterdiğimiz Tüm Lokasyon Ve Segmentte %100 Müşteri Memnuniyetine Ulaşmak
  • Iso 22000/Haccp Gıda Güvenliği Ve Yönetim Sistemlerinin Uygulanması
  • Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemini Geliştirerek Uygulanması
  • 2023 Yılı İçersinde Pazarda En Fazla Şubesi Olan Ve Pazarda %50 Müşteri Portföyüne Ulaşmak

MİSYONUMUZ

  • Her Zaman Yenilenen Reçetelerimizle Müşteri Memnuniyetini Max Seviyede Tutmak
  • Diyetisyen Desteğiyle Kilo Alma, Kilo Verme, Yaşamınızdaki İdeal Kilonuzda Devam Ettirmek
  • Kaliteli, Katkısız Ve Eşsiz Zengin Tatlar Üretmek
  • Hayatınızda Pratiklik Ve Zaman Tasarrufu Sağlamak

NEDEN NE’Sİ DİYET?

Diyetisyenlerimiz tarafından gün içerisinde tüketmeniz gereken kalori miktarı belirlenir, mutfağımızda alanında uzman şefler tarafından hijyenik koşullarda özenle hazırlanır ve her sabah kapınıza kadar teslim edilir. Ve hayatınızda kolaylık sağlar.

AVANTAJLARI NELERDİR?

Yemeklerimiz uzman şefler tarafından özel olarak katkı maddesi içermeden özenle planlanır. Her hafta diyetisyenler tarafından değişen menülerimiz günlük almanız gereken kaloriye uygun olarak hazırlanmaktadır. Paketlerimiz mikrodalgada ısınmaya dayanıklı tabaklarda, tek kullanımlık olarak 07.00-09.00 saatleri arasında istediğiniz saatte adresinize teslim edilmektedir. Her gün sağlıklı, lezzetli ve dengeli beslenmenizi ve diyetinizi sağlamaktayız.

  • Öğünleriniz kağıt ve thermoform çantalarda paketlenir.
  • Beslenmeniz %100 diyetisyen kontrolündedir.
  • Öğünleriniz Yaşadığınız Yerde Günlük Olarak Pişirilir.
  • Öğünlerinizi artırabilir ya da eksiltebilirsiniz.
  • Tüketmediğiniz besinlerin yerine yeni tercihler ekleyebilirsiniz.
  • Fiyatlarımız kaloriye göre değişkenlik göstermez.

PAKETLERİMİZ

21 GÜNLÜK PAKET  (CHANCE PACKAGE)

            Sağlıklı ve zinde bir vücuda sahip olmak için günlük almanız gereken kalori miktarı diyetisyenlerimiz tarafından belirlenir, 3 ana 2 ara öğün olmak üzere günde 5 öğün ve haftada bir gün full detox gönderilir. Peşin ödemelere istinaden 1 günlük detox paketi hediye verilir.

KETOJENİK PAKET (KETOGENİC PACKAGE)

10 gün boyunca 3 ana 2 ara olmak üzere toplamda 5 öğün gönderilen, düşük karbonhidrat yüksek yağ oranı ve yeterli protein ile yağ yakımı sağlayan paketimizdir.

DEFEATED PACKAGE

Hem katı hem sıvı olarak uygulanan detox programıdır. 7 gün boyunca gün içerisinde tüketeceğiniz hem yemek hem sıvı detox gönderimi sağlanır. Toplam 7 gün içerisinde ödem ve toksin atımı ile fazla kilolara veda edip vücudunuzu yenileyin.

QUİCK PACKAGE (TÜM GÜN BESLENME)

Diyetisyenler tarafından günlük kalori alımına uygun olarak belirlenen, sağlıklı bir vücuda sahip olmak için lezzetli ve özgün yemeklerimizle hazırlanan 3 ana 2 ara olmak üzere günde toplamda 5 öğün olarak gönderilen paketimizdir. Genelde zayıflama üzerine tercih edilen programımızda 12 gün tamamen katı, 14 gün katı sıvı ve 4 gün tamamen sıvı şeklinde beslenme içermektedir.

(POWER PACKAGE) SPORCU PAKET

Sporcu paketi içeriği: vücut geliştirme sporu yapanlar için özel olarak geliştirilmiş beslenme paketidir. Günlük almanız gereken kalorinin tamamı bu paketle her sabah kapınızda olur.

VEGETARİAN PACKAGE

Veganlar ve vejeteryan türlerine göre diyetisyen kontrolünde özel olarak hazırlanan paketimizdir. (Ova-Vejetaryen, Lakto-Ova Vejetaryen, Pesko Vejetaryen ve Veganlar)

CLEAN UP DETOX PAKETİ

1 gün içerisinde her biri 500cl olmak üzere 6 şişe gönderim sağlanır. Doğal ve taze olarak özel formüllerle günlük sıkım yapılır. Ödem ve toksin atılması, Yağ yakımının başlatılması ile zinde tutarak hafiflemenizde ve sindirim sisteminizin düzenlenmesine yardımcı olur. (MAXİMUM 3 GÜNLÜK GÖNDERİM SAĞLINIR)

(DUOPACKAGE) 2 ANA+1 ARA ÖĞÜN PAKETİ

Kahvaltımı/akşam yemeğimi kendim yapabilirim diyen danışanlarımızın tercih ettiği 2 ana ve 1 ara öğün gönderdiğimiz paketimizle sağlıklı beslenmenin keyfini çıkarmanıza destek olur.

(ONLYPACKAGE) TEK ÖĞÜN PAKETİ

Öğle veya akşam olarak seçtiğiniz bir öğün ve bir ara öğün şeklinde olan paketimiz ile sağlıklı öğünlerin tadını çıkarmak isteyen, ofis çalışanlarının ve sağlıklı beslenmeyi hayatına endekslemiş danışanlarımız için planlanmıştır.

INSTAGRAM:@nesidiyetmersin

LİNKİ:https://www.instagram.com/nesidiyetmersin/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

TELEFON: 0542 101 2633 - 0 642 101 9176

ADRES: Merkez Mahallesi, 52007. Sk., Enster 8 Apt., No:21/30A, Mezitli / MERSİN


GÖKTAŞ YEREL SANATÇI ALATTİN SARI İLE BERABERÖnceki Haber

GÖKTAŞ YEREL SANATÇI ALATTİN SARI İLE BE...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!