ÖNAL’IN BAŞKAN VEKİLLİĞİ GÜNDEMİ SARSTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi HASAN ÖZALP ÖNAL, 13 Ekim günü Mersin Büyükşehir meclisinde yapılacak Başkanvekilliği seçiminde öne çıkıyor.
Bölgenin ve yörenin sorunlarını çok iyi bilen ve TOROSLAR ilçesinde birbirinden güzel hizmetlere imza atan, omurgalı duruşu ile çok sevilen Önal, “bende varım de”, diyen tabanın sesini dinliyor.
Hasan Önal’ı geniş halk kitleleri destekler iken, Belediye Meclisinde bulunanların çoğunluğunun da gönlünde o yatıyor.
BU KEZ BASAN DEĞİL HASAN ALIR
Mersin Yörük Türkmen cephesi önderleri başta olmak üzere, kentte yaşayan tüm kesimler, ata ve dedesinden Belediyecilik hizmetlerini öğrenen, çok iyi bir eğitim öğretim almış olan, mütevazi kişiliği ile tanınan Hasan Önal’ın yanında yer alıyor ve diyorlar ki; “BU KEZ BASAN DEĞİL, BİZİM HASAN ALACAK. ÇÜNKÜ HASAN, İÇİMİZDEN BİRİ, MİLLETİN VE HALKIN TA KENDİSİ”










































