Tevfik Diker Turgut Altınok' un ATO'daki toplantısında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tevfik Diker Turgut Altınok' un ATO'daki toplantısında
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un ATO Congresium'da düzenlenen proje tanıtım toplantısına, Tevfik DİKER, Turgut Altınok' un özel davetiyle katıldı.

Altınok,önemli açıklamalarda bulundu.

Sözlerine 'Başkenti yönetmek, herhangi bir şehri yönetmeye benzemez' diyerek başlayan Altınok,  "Ankara'mızı birlikte inşa edeceğiz. Yeni dönemde Ankara her alanda örnek bir Başkent olacak" ifadelerini kullandı. Ankara'da trafik çilesini çözeceğini söyleyen Altınok, "Ankara maalesef havaalanına metrosu bulunmayan tek Avrupa başkentidir. İlk işlerimizden biri bu olacak. Monoray-Havaray projelerini uygun olan yerlerde hayata geçirip yapacağımız yeni bulvarlarla trafik çilesini çözeceğiz" dedi. Gençleri unutmadığın vurgulayan Altınok, "10.000 kişilik öğrenci yurdunu hayata geçirerek, öğrencilerimize güvenli ve konforlu bir barınma imkânı sunuyoruz. Aynı zamanda, 10.000 öğrencimize düşük kira avantajları ile konut imkânı sağlayarak, yaşam maliyetlerini düşürüyoruz" ifadelerini kullandı.

DİKER DESTEK İÇİN BURADAYIM

Siyasi dünyanın renkli ve etkin ismi Tevfik Diker ise, "Sonuna kadar Altunok diyorum. Destek için buradayım. Yolu ve bahtı açık olsun" dedi.


TOROSLAR CHP ŞAHA KALKTI: BİRİZ BERABERİZÖnceki Haber

TOROSLAR CHP ŞAHA KALKTI: BİRİZ BERABERİ...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!