TOROSLARDA ALİ ÖZ FARKINDALIĞI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOROSLARDA ALİ ÖZ FARKINDALIĞI
Mersin Toroslar ilçesi Cumhur ittifakı MHP adayı Dr. Ali Öz, bugün ÇANDIR- ŞAHİNPINARI- DALAKDERESİ- EVRENLİ- MUSALI- ÇELEBİLİ mahallelerinde halkla buluşması sonrası ARPAÇSAKARLAR’da iş adamı Kasım Yetkin’in halka açık iftar programına katıldıktan sonra, yine çok çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulundu.

ALİ ÖZ’ÜN BUGÜNKÜ SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILIM BÜYÜKTÜ

Cumhur ittifakı adayı Dr.Ali Öz'ün, bugün yapmış olduğu ziyaretlerde, beraberinde bulunan Ak Parti Milletvekili Ali Kıratlı, E.Belediye Başkanı Hamit Tuna, Ak parti Toroslar ilçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar ilçe başkanı Av. Osman Mete Yıldız, Ak Parti E.İlçe Başkanı Onur Ünlü, Meclis Üyesi Şahin Işık, Hayrettin Orgun, Musa Yıldırım Toker,  İrfan Erişkin, Necip Uysal,  Dr. Mehmet Can Gezer, Şemsi Çelik, İbrahim Akan ve Deniz Kandak beraberinde, hazır olduğu ortamlarda Toros halkına önemli açıklamalarda bulundu.

ADALETLE VE HAKKANİYETLE YÖNETECEĞİM

Bu günkü geniş köy gezisi ve iftar programı sonrası yaptığı açıklamalarda özetle, Cumhur ittifakı MHP Toroslar Belediye Başkan adayı, Tıp doktoru Ali Öz, “Tüm yöre halkımız bilsin ki, iş başına geldiğimde belediyeyi ve kenti adaletli ve hakkaniyetli yöneteceğim. Kimse kimseden üstün olmayacak, herkes yaptığı hizmet ve çalıştığının karşılığını, emeğinin karşılığını hakkaniyetli ve adaletli bir şeklide görecek. Kimseyi işinden aşından etmeyeceğiz, ama çalışmayan yan gelip yatana da müsamaha etmeyeceğiz” dedi.

ÜRETİCİ, KATILIMCI, DAYANIŞMACI BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAĞIZ

Daha sonra sözlerine devamla Ali Öz, “öylesine örnek, öncü, önder olacak hizmetler sunacağım ki, Toroslar da bir ilki başlatacağım. Benden önce o bunu yapmış, bunu yapmamış, niye yapmamış, niye yapmış tartışmalarından uzak, bölgede ve kentimizde ayrıca ülkemizde FARKINDALIK yaratacak eserlere, hizmetlere imza atacağım. Hiç kuşkunuz olmasın, yapacağım farkındalıklı icraatlar sonrası, başta bölgemiz, sonrasında ülkemiz, Üretici, Katılımcı, Dayanışmacı Belediyecilikle tanışacaktır” dedi.

KIRSAL YERLEŞİM YERLERİNDE KIR KENT KARDEŞLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Öte yandan Ali Öz, “Allah nasip ettiğinde benim başkanlığım döneminde başlayacak olan “kır kent” kardeşliği çalışmalarımız içinde, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen ancak "kırsal mahalle" olarak adlandırılan yerlerde büyük değişimlere imza atacağım. Bu yörelerde yapacağımız çalışmalar, üretimin güvenceli hale getirilmesi, üretimin Toroslar ilçesi sınırları içinde tüketilmesinin sağlanması ve kırsal mahallelerin fiziksel altyapının yanı sıra sosyal altyapının da geliştirilmesi amacını taşıyacaktır. “Kır kent kardeşliği” çalışmalarında, köylü emekçi kadınlarımızın kendi arzuladıkları meslek alanlarında eğitimleri sağlanacak, Ayrıca yörenin altyapı çalışmalarını da hızla tamamlayacağız. Bu arada kendi öz kaynaklarını kullanan, gelişen, büyüyen, israfa göz açtırmayan belediye olacağız” dedi.

GENÇLİK MERKEZLERİ VE ÇAĞDAŞ ŞEHİR UYGULAMALARI BAŞLAYACAK

Açıklama ve konuşmalarına devam eden Ali Öz, “Yöremizin gençlerine boş vakitlerinde zamanlarını geçirmeleri, ayrıca toplumsal iletişim ve kaynaşım sağlayabilmeleri amacıyla Gençlik merkezleri meydana getireceğiz, buralarda tıbbi yeterliğe sahip akademisyenler aracılığı ile gençlerimize sağlıklı yaşam konusunda da eğitimler verilecek, spor yapabilecekler, müzik dinleyebilecek ve söyleyebilecekler, Resim atölyeleri ile el becerilerini geliştirecek sanatsal atölyeler oluşturulacak. Bu bağlamda gençlerimize çağdaşlaşma ve yenileşmede yardımcı olacağız, yeni şehircilik ve kent bilincini sağlam temellere oturtacağız” dedi.

PİYASAYA KARŞI HALKI KORUYUCU TEDBİRLER ALACAĞIZ

Diğer taraftan Ali Öz, “Kentler önemli üretim, tüketim ve ticaret merkezleridir. Belediye hizmetlerinin kamusal ihtiyaçların karşılanmasına özgü olduğu ve belediyelerce yerine getirilmesi gerektiği kuşkusuzdur. Kamu kurumu niteliğiyle kamu hizmetini kamu yararı doğrultusunda yapan, toplumsal yararı şiar edinen bir belediyecilik anlayışını en iyi şekilde sunacağım. Yani gece yat sabah kalk fiyatlar değişmiş. Ertesi günü yine aynı... Etiketlerin, maliyetlerin, raf ömürlerinin, çok sıkı kontrol edildiği, tüketicinin hakkının korunduğu, fırsatçılara göz açtırılmayan, esnafını da kalkındıran bir belediye olacağız” dedi.

İŞTE BUGÜNKÜ KARELER;

 

ARPAÇ SAKARLAR DA BUGÜNKÜ KASIM YETKİN ORGANİZASYONU İLE İFTAR. 

BAŞKAN ADAYI DR. ALİ ÖZ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI FERDİ ÇOKKESER, MHP İLÇE BAŞKANI OSMAN METE YILDIZ...

 


Milletvekili Bozan: “Kendisine ‘gazeteciyim’ diyen 3 usulsüz seçmen tespit ettik”Önceki Haber

Milletvekili Bozan: “Kendisine ‘gazeteci...

GENÇ SAĞLIK SENDİKASINDAN TALEP VARSonraki Haber

GENÇ SAĞLIK SENDİKASINDAN TALEP VAR

Başka haber bulunmuyor!