Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Bizim aklımız yok mu?

Bu köşede sayısız yazı yazdım. Hepsi Sağlık alanı ile ilgili idi. Çoğunluk yanlış işleri, hatalı işleri, olmaması gereken işleri aktarmak ile ilgili idi. Çoğu yazımda yol gösteren oldum. Uyarıcı oldum. Kimse umursadı,. Umursamadı, orasını bilmem. Bildiğim şu ki, çok şeyler devlet ve millet lehine değişti ve gelişti. Ama yolsuzlukla ilgili, hırsızlıkla ilgili ne yazdımsa bir netice alamadım. Almam da mümkün değil. SİYASETİN İÇİNDEKİ HIRSIZLAR BÜROKRASİNİN İÇİNE SİNMİŞ VE ORAYA YERLEŞMİŞ OLAN YANDAŞLARI İLE el ele tutuşunca bize sadece yazmak ve duyurmak düşüyor. 
Bunu bilen, içeriden nemalanamayan, bu pastadan pay alamayan kurum ve kuruluşlar ile sürekli haşır neşir olan ticaret erbabı, firmacılar, kendileri iş alamayınca bize ispiyona başlıyorlar. Bu yıllardır böyledir. Kendileri alırsa ses vermezler, alamazlar ise, öterler. Ama öterken de gizli saklı, kimsenin kendilerinin öttüğünü bilmelerini istemezler. Sıkar bi tarafları. İdareyi karşılarına almak istemezler. İsterler ki, biz onların dediği ile yetinip yazıp çizelim. İyide idarenin tavrı ne, onlar ne düşünüyor, niye böyle yapıyor diye sorgulayıp onların beyanlarını aktardık mı, hoppala…..
Biz oluruz çıkarcı (!)
Ulan yavşak herifler, bu kadar ispiyon yaptınız, mail attınız, bilgi gönderdiğiniz sandınız, içinden birçoğunu araştırıp değerlendirmeye aldım. Uyduruk mail adreslerinden attığınız ihbarları bile araştırıp önemli ise değerlendirmeye aldım. Bazılarınız sanki bu işleri kendi yapmıyormuş gibi birde yanıma geldi İşi salağa vererek ispiyon yaptı. Seslenmedim. 
Ulan pislikler, biriniz çıkın karşıma, deyin ki, ben geldim sana şu yazıyı yazdırdım şu kadar menfaat temin ettim. Bunu delikanlı gibi karşıma çıkıp yüzüme söyleyin. Bunu nasıl o idarelerin karşısına dikilip hak arayamıyorsanız, benim karşıma da dikilip söyleyemiyorsunuz. Çünkü benim böyle işim olmaz. 
Ama gönderdiğiniz sayısız ihbarı dikkate almayınca, buraya yorum yapıyorsunuz. Sanıyorsunuz ki, o yorumu herkes görüyor. Bizim editörümüz onay vermez ise o yorum orada yer almaz. Almıyor da. Çıldırıyorsunuz, ha bire yazıyorsunuz. Yazın yazın. Ben şimdi size şunu söyleyeyim. İzmir, Denizli, Bursa, Konya, Antep’ten ihbar için gelenler kendini saklamıyor gizlemiyor da, siz niye gizliyorsunuz?! Siz iş adamı, ticaret erbabısınız da, onlar değil mi?! Farkınız şu. Siz sahtekâr, soytarı, alçak, üçkağıtçı, yiyici, hep götürmeye alışmış, bu kurumların etrafında MİYAV MİYAV düzeni kurmuş aşağılık yaratıklarsınız. Bakmayın biz meslek etiği gereği isimlerini yazmıyor ve açığa koymuyoruz. Ama sizleri çok iyi biliyoruz. O nedenle burada ahkâm kesmeyin. Biz kimi, nereyi, nasıl yazacağımızı sizden öğrenecek değiliz. Bize işimizi öğretmeyin. Gidin bundan sonra başka bahçeye mıçın…
Şerefsizler, Çakallar, namussuzlar sizi!
Adam kullanmayı, insanları kullanmayı, makam ve mevkileri kullanmayı nasılda iyi biliyorsunuz öyle(!)
Bundan böyle samimi olan yanıma gelir ihbarını yapar. Aksi takdirde buraya O UYDURMA, BENİ TAHRİK EDEN, BANA HAKARET EDEN, BENİ BİRİLERİNE KARŞI KIŞKIRTAN yorum yapmayın, kesinlikle yayınlanmayacaktır. İŞİ ALDIĞINIZ VAKİT MESELE KALMIYOR, ALMAYINCA MI, MİYAV MİYAV?! Belki de o hakkında yorum yaptığınız kişiler ve kuruluşlar suçsuz günahsız. Utanmıyor musunuz!.... 
Bu günlük bu kadar.