Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MERSİN İL SAGLIK MÜDÜRÜ DE KOVİD OLDU

Değerli okurlarım, 

Biliyorsunuz bende bir süre önce KOVİD oldum. Hatta bununla ilgili köşe bile yazdım. Bizimle nasıl ilgisiz kalındığını, sağlığımızın hiç kimsenin umurunda olmadığını ve hatta bakanlığa bile bu konuyu şikayet ettim. Ve vatandaşların bu konudaki şikayetlerini bile dile getirdim. Vatandaş bu kovid denen illete yakalandığında, uyduruk bir sıtma ilacını Astronot gibi giyinmiş olan filyasyoncular getirip veriyorlar, 8 sabah, 8 akşam at, ertesi gün 4 sabah 4 akşam at, bitene kadar devam et deyip gidiyorlar. Ne akciger filmi çeken var, ne tomo, ne başkaca tahlil yapan var. Vatandaşın canı bu kadar ucuz yani. Varsa imkanı özel hastaneye gider, orada da cebinin ölçüsünü göre hareket eder. Bunları yaşadık. Başkaca yaşadıklarımızda var da, şimdi buraeda heba etmeyelim mevzuları. 

Sabah saatlerinde Mersin il sağlık müdürü ve değerli annesinin KOVİD olduğunu öğrendik. Testler pozitif çıkmış. Şehir hastanesinde öyle bir yoğun çalışma ve memurlar arasında koşturmaca varmış ki, orada bulunan vatandaşlarınımızın dikkatini çekliş sorup soruşturmuşlar ve durumu böyle öğrenmişler. Gece, sağlık müdürü ile annesi TOROS devlete gitmişler mevzuyu orada öğrenmişler, sabah erken saatte ise annesi ile beraber müdür, ŞEHİR hastanesine gelmek sureti ile yatış yapmışlar. 

Öncelikle ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN. YÜCE ALLAHIM BİR AN EVVEL SAĞLIKLARINA KAVUŞTURSUN.

Ancak şimdi şehir hastanesi olan bitenle ilgili sürekli vatsap hattıma bilgi atılıyor. Bakın neler diyorlar. Aşağıdaki satırlarda kalem okurlarımın ve sizlerin yani:

“…Şehir hastanesi 7.kat vip de kalıyorlar. Tüm kat kapalı ve buraya kimse giremiyor, ziyaretçi alınmıyor. Koca bir kat müdürün ve annesinin emrine verilmiş herkesle koşturuyor”

“…Siz bu maskeler hakkında yazmıştınız. Korumuyor, uyduruk maskeler piyasada satılıyor, devlet bu işe el atsın. Milletin canı ucuz mu demiştiniz…”

“… Bizlere tamim yaylınlayıp, uyarı yazısı yazıyorlardı, Şimdi düzgün ve doğru maske takmadı diye müdüre de mi soruşturma açılacak? Merak ediyoruz”

“.. Daha önce kısıtlama ve yasaklar varken devlet hastanesi bahçesinde oğlunun düğün yemeği diye haberlere çıkan mevzuda da o yemeğe de getirmişti yaşlı annesini. Ve hatta eşi ve annesi o yemeğe katılıp takı takan yöneticilere teşekkür bile etmişlerdi. Orada da maske mesafeye uyulmamış, hatta durumu pozitif olanlar bile oraya katılım yapmışlardı. O zaman Allah korumuştu. Müdürümüz zaten pek maske takmayı sevmiyor, herkes biliyor…”

“… Zaten müdür bey de maske takmıyordu... geçenlerde bir toplantida 2.5 saat boyunca maske takmadı..”

“.. Şehir hastanesinde bir katın müdür beye ve annesine ayrılması doğru mudur? Kendilerine ayrı temizlikçi, hemşire, aşcı, güvenlikçi görevlendirmek doğru mudur? Bu ayrıcalık niye? Insanlarin akciğer tutulumu var evde tedavi ediliyorken müdür beye bu ayrıcalık neden?.. Türkiye Cumhuriyetinde herkes eşit değil mi? Ayrıca gerçekten il müdürünün durumu bu derece ihtimam gösterilecek kadar ağır mı? Hastanede yatma endikasyonu var mi? Duyuyoruz vatandaş yatacak yer bulamıyor özel hastanelere gidiyor oralarda da günlük 8 bin liraya varan ücretler talep ediliyor? Acaba Amerikada Trump covid olsa böyle bir lukse şatafatta sahip olabilir mi?..”

“Sayın gazeteci, vatandaşlar hergün şikayet ediyor şu anda özel hastaneler çok yüksek ücret alıyorlar ve durumu pozitif çıkanlar ise Famotidin içerikli 30 tabletlik bir kutu ilaç verilip evinde izalasyona alınıyor, bir dahada uğrayan yok. Parası olan özele gidiyor, olmayan ne yapsın?  Allahtan reva mı bu?”

DENMEKTE….

Bu arada Meşhur 2020/654127 NOLU ihale ile ilgili 9.1.2021 günü burada yazdıklarımdan sonra hummalı bir çalışma başladı.

Müdürü, il Başkanına şikayetlerin haddi hesabı yok.

Ayrıca ihale için acayip bir siyasi baskı var.

Acaba niye ki?  

İşi titizlikle inceleyen müdüre birde çamur atılıyor.

Olmadı.

O adam bu ihale konusunda haklı ve ısrarında doğru bir iş yapıyor.

O yazımın linki şu:  https://www.haberanaliz.net/makale/gorduk-sagliktaki-isleri-fircaladi-taseronumuz-disleri-1804   

lütfen üzerini tıklayıp okuyun.

Bu devletin sahibi var.

Kimse sahipsiz sanmasın.

En büyük güçde ALLAHTIR unutmayın!

Herşey inceleniyor. Dididik didik takip ediliyor. Alelacele eski devlet hastenisende firmaların gelmesi ve işi yapanların, komisyon üyelerinin tamamının katılımı ile yapıylan demo işindende, ihalenin şartnamesinin hazırlık aşamasından bu güne kadar her iş devlet tarafından takip ediliyor izleniyor.  Geçmişte çıkan zimmetler, mahkemeye intikal edenler, tazminat davaları, ceza yönünden kovuşturmaya yer yoktur kararları, herşey titizlikle inceleniyor, firmalar mercek altında hiç meraklanmayın. Kimse bu aziz devlete ve millete zeval veremez. Tek güç YÜCE ALLAHTIR. Devlet ise bizim Allah’tan sonra inandığımız ve güvendiğimiz tek kapıdır. Bu devlete canımız fedadır.

Aıkşama doğru Terzi Hüseyin abimizin maske macerasından bahsedeceğim.

Şimdilik hoşçakalın. Yoldayım. Ankara’dan dönüyorum.

Tekrar ediyorum, hastalığa ölüme sevinen insan değildir. Allah sağlık müdürü ve değerli annesine şifa versin. Ama olumsuzluğa ve yanlışa kimse geçit vermesin

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

DİKKAT!  BURADA YER ALAN KÖŞE YAZISI AYNI ANDA FACEBOOK GRUBUMUZDA YAYINDADIR. LİNKİ: https://www.facebook.com/groups/haberanaliz.net

AYNI ANDA TİVİTER HESABIMIZDA YAYINDADIR. LİNKİ: https://twitter.com/batuhansezer006