Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MERSİN KADIN DOĞUM SANCISI - 4 -

MERSİN KADIN DOĞUM SANCISI - 4 -

Ben yazdıkça kırmızı renk görmüş boğa gibi sağa sola saldıran yakınlarıma İFTİRA ATMAYA KALKAN pisliklerin sayısı arttı. Oturduğunuz koltuklar sizlere baki değil, akıllı olun!.. Yazdığım yazıyı okumaktan aciz EMBESİLLER var.

Ayrıca yayınladığım belgenin nerede olacağından, nerelerde olacağından, hangi kaynaklardan nasıl temin edilebileceğinden bihaber EMBESİLLERİ getirip, amir, idareci yaparsanız, onlar bu işin içinden çıkamazlar İFTİRA ve YALANA yönelirler.

Önce çalıştığınız insanları, makama getirdiğiniz tipleri EHLİYET ve LİYAKATİNİ kontrol edin... Yoksa bu belge nereden sızmış, nasıl gazetecinin eline geçmiş, gazeteciye kim belge bilgi veriyor diyerek ona buna çamur atar sizi yanıltırlar.

Gazeteci olarak HERKESE AÇIK OLAN kaynaklardan belge koyuyorum. EKAP ve KİK sayfası herkese açık.

Ayrıca, bazıları onun bunun hakkında uydurma şikâyetler yapıp, CİMER e uydurma şikâyet yaptırıp soruşturma açtıracak, hakkında soruşturma açtıklarınızın eli ARMUTMU toplayacak?

Onlar gardını almayacak mı, hak aramayacak mı, avukat tutmayacak mı, tuttuğu avukat her tür resmi belgeye, soruşturma aşamasındaki tahkikat evraklarına ulaşamayacak mı?

Siz hangi EMBESİLLİK okulundan mezun oldunuz ki, o makamları sizlere ALTIN TEPSİ içinde sunmuş, birde ayrıcalıklı ücretler ödüyorlar diye YETKİLİSİ İLGİLİSİ SORMAYACAK MI? Bugün değil ise gelecek günlerde soracaklar.

Şu anda yapılan haksızlıklar neticesi İDARİ MAHKEMEYE açılan çok sayıda dosya elimde. İnceliyorum.

Elbet hesap soracaklar... Bu devlet 40 yıl sonra 12 Eylül 1980 ihtilalının hesabını sordu.

Üstelik hesap sorulmasın diye o ihtilalı yapanlar anayasa değiştirip kanun bile çıkardılar.

Burada öyle bir şey de yok.

Sadece SİYASİ güç var arkanızda ve sanıyorsunuz ki DEVLET onlardan ibaret.

Yanlış.

Devlet çok ayrı bir kurumdur.

Onun çok değişik yerlerde HELAL SÜT EMMİŞ vatan evlatları bulunmaktadır.

Benim her yazıma 4483 göre onay alıp yereldeki muhakkike inceletip kapattırıyorlar.

Öyle sanıyorlar.

Öyle olmadığını yakında anlayacaklar.

Haksız PERSONEL görevlendirmeleri, hukuksuz tayin yapma, gıcıklandığınıza muhakkik raporu tanzim ettirip insanları keyfi sürme işi ile ilgili çok sayıda şikâyet alıyorum. Watsap hattıma MOBBİNG uygulandığı, daha henüz kendine verilen ceza tebliğ edilmeden yâda savunması alınmadan, yâda idare kuruluna yaptığı itiraz netleşmeden tayini çıkartılanların olduğu bilgileri geliyor. İNCELİYORUM. Mağdur olduğunu iddia eden kişilerin avukatları ile de görüşüyorum. Onları tek tek ele alacağım.

Tarsus da ki kadrolu Beyin Cerrahlarının üçünü de tayin istedikleri için gönderip ardından Mersin’den geçici görevle Tarsus’a beyin cerrahı görevlendirmesi yapıldığını yazdım. Ne yaptınız? Hiç...

Oradaki bir eski belediye başkanını şimdi seçim arefesinde yeniden CHP den aday olacağı için Mersin’e kaydırıldığını yazdım hiç umursamadınız.

Hatta bazı sizinle çalışan ve sürekli çıkarları için sizleri yanıltan aklı evveller isim vermeden kendi sosyal sayfalarında o başkan adayı olacak doktor için methiyeler bile düzdüler.  

Araştırırsanız, bu methiyecilerin,  bazen MHP’li bazen CHP’li olduklarını ama AK PARTİ döneminde de makamlarını koruduklarını, İYİ parti ile çok iyi dans ettiklerini göreceksiniz. MEMLEKET ÇOÇUKLARIM BENİM (!) Sayfalarında yaptıkları tüm paylaşımların ekran görüntülerini aldım ki inkâr edemesinler. Yeri gelince yayınlayacağım.

Geleyim KADIN DOĞUM İŞİNE...  Dün buradan 3 numaralı yazıyı yazdım. Önce onu gözden geçirin. Ardından şimdi yazacaklarımı ALLAH RIZASI gözeterek değerlendirin. Siyasetçilerin tavsiye ve bazı daire başkanları ve bürokratların gaz vermesi ile işleri hafife almayın.

https://www.haberanaliz.net/makale/mersin-kadin-dogum-sancisi-3-2609

Aldığım bilgi, yakında KADIN DOĞUM HİZMETE AÇILACAK. Binayı ihale ettiler, onarıp tadilat yaptılar, bitti bitecek.

Şimdi buraya personel lazım... Kimi verelim, nasıl verelim, çalışmaları sessiz ve derinden yapılıyor.  Ebe- Hemşire bulmakta güçlük çekiliyor. Oysa MERSİN’de o kadar çok EBE ve HEMŞİRE kendi branşı dışında çalıştırılıyor ki anlatamam. Torpili bulan masa başına geçmiş durumda. Ehliyeti, liyakati olmadığı konularda ve alanlarda istihdam ediliyorlar. Niye? Torpilli. Kimi amirinin yağcısı, kimi siyasette dayısı olanlar.. Kapağı hak etmedikleri yerlere atmışlar. Kimi geçici görevli kimi bakanlık kimi valilik onaylı... İnceleyin bakalım, kaç ebe- hemşire asıl işinin dışında istihdam ediliyor? Hemşirenin basın birimi ile işi ne? Hemşire yâda ebenin hasta haklarında, kalite kontrolde, disiplinde, arşivde, mutemetlikte, sekreterlikte, başhekimlikte, tahakkukta, depoda  ne işi olur? Hemşirenin eğitimi ne? Niye branşı ve kadrosu dışında çalıştırıyorsunuz?

Bunları böyle çalıştırınca, tabi açılacak olan KADIN DOĞUMA hemşirede, ebede bulamazsınız.

Gariban, devletine Sıtkı sadakatle çalışanları yerlerinden oynatıp buralara kaydırırsınız olur biter, öyle mi? (!)

Bunları yazıyorum diye de, bana veryansın yapar, yakınlarıma çamur atar, dümen suyunuza bakarsınız.

Yok öyle yağma...

Yarın Yemek işi ile ilgili önemli bir yazı yazacağım.

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com