Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Müdürümüz bol kaşarlı tost sever

Sağlıkta sözleşme dönemi uzatıldı. İl müdürü belli ama alt kadro daha belli olmadı. Listeler savaşı veriliyor. Bu arada bize listeyi yayınlayacaktınız ne oldu diyenler var. Yeni liste daha çıkmadı üzerinde çalışma var. Biz size eski sözleşme ile göreve gelenlerin listesini yayınlayalım. Yani hali hazırda 4 ay daha süresi uzatılanlar. Sizde bunları inceleyin kim kimin akrabası ise, hangi siyasinin yakını ise bize bildirin.

Çünkü Değerli CUMHURBAŞKANIMIZIN kesin talimatı var, akraba, eş dost makamlara getirilmeyecek, buna fırsat verilmeyecek diye. Biz birçoğunu tespit ettik, bakalım Mersinli okurlarımız siz kimleri tespit edip bize e posta atacaksınız bekliyoruz.

Bu arada merkezdeki hastanelerden birinde, hastane müdürüne özel, hastane yemekhanesinden her gün bol kaşarlı 2 tost yanında envayi çeşit kahvaltılık personelce hazırlanıp servis edilmekte imiş. Bunu gören onun yardımcıları ve diğer idarecilere de yapılmak durumunda kalınıyormuş. Bakın, sözleşme imzalamak ve makamda kalmak için kırk takla atıyorsunuz, dünya bir para alıyorsunuz, bu üç kuruşluk yiyeceğe niye tenezül ediyorsunuz? Ne koparırsak o kardır anlayışı ile mi çalışıyorsunuz?

Günah ya!

Diyelim ki paranızla dışarıdan aldırıp getirip yiyorsunuz... O zamanda devletin personelini bu işte çalıştırmaya ve devletin makamında bu işi yapmaya ne hakkınız var? Her türlü ayıp, haksızlık, vicdansızlık ve ahlaksızlık... Ben isim vermiyor, görüntü yayınlıyorum, anlayan anlayacak ve düzeltecektir. Elimde çok sayıda bu şekil görüntü var, ayıp ya. Hiç mi utanma sıkılma yok sizde. Üstelik hastane müdürümüz 20 yıl önceki insan değil, hali vakti oldukça yerinde, en lüks evde oturuyor, altında lüks aracı, saçıyla tipiyle entel yaşayan tip. İnşallah düzelir. Bu arada üzerine HBYS kokusu da sinmiş olan bazıları da çok büyük teşviki mesai yapıyorlar. HBYS de adliyeye düşen dosya ortaya çıktı. Orada ceza alanlarda belli. Bakalım içlerinden hangileri yeni dönemde sözleşme imzalayacaklar.... Yeni dönemde tekrar sözleşme imzalayıp makamda oturmak için büyük savaş var. Kimi rektör arayışında, kimi il başkan yardımcısı, kimi vekil, kimi bakan, kimi belediye başkanı arayışında. Hele bir belediye başkanımız var ki, son zamanlarda sağlığa çok uzanır oldu. Sağlıkçı olduğundan mıdır ACEP (!)

Gelin bu atamaları EHLİYET VE LİYAKATA GÖRE YAPIN. DAHA ÖNCE SÖZLEŞME İMZALAYAN VE İDARİ CEZA PUANI ALANLARI ALMAYIN. DEVLETİ ZARARA UĞRATTIKLARI GEREKÇESİ İLE HAKLRINDA DAVA AÇILANLARI ALMAYIN. Bunları tespit etmek zor değil. Dosyalarını inceleyin.

ÖNCE ESKİ LİSTE, YANİ ŞU AN ÇALIŞANLARIN MEVCUDU LİSTESİ... Bakın baklım kimleri nasıl tanıyorsunuz, e posta ile bize atın.

Bu görüntüler ise işini bilir müdürümüz ve onun emrindeki diğer idarecileri hazırlanan yiyeceklerin görüntüsü....

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com