Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MUĞLA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN MEKTUP VAR

MUĞLA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN MEKTUP VAR

MUĞLA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN MEKTUP VAR

ADI BİZDE SAKLI VE E POSTA İLE MEKTUBUNU ATAN SAĞLIK ÇALIŞANI BAKIN NELER YAZMIŞ....

"1.) Birçok İlimizde artan Covid 19 vakaları  (Mersin, Ankara, Konya, Diyarbakır, Batman v.s.) 2.Dalga Muğla 'dada geçen hafta başladı. Kurumumuzda Çalışan hekim, Hemşire ve Personel covid  (+) oldu.. Allah tüm  hastalarımıza Şafi Sıfatıyla tecelli etsin.. Kurum için bu hastalarımızla Teşriki Mesai yapan arkadaşlarımıza,  filyasyon uygulandı mı, 14 günlük karantinaya alındı mı? Bu olaydan Vali yardımcımızın ve İl Sağlık Müdürümüzün  haberi var mı ??

2.) Yaklaşık  son 2 haftadır, İle Sağlık  Müdürlüğü, Personel Atama Sorumlusu tarafından yapılan Geçici Görevlendirme yasalara uygun mu?Yoksa aynı  kişi tekrar mı veriliyor.Geçici Göreve gidenlere yolluk ücreti avans olarak peşin ödenir.. Ayrıca ilgili personellerin barınma yerleri hazır değil.. Bu insanlar res'en (zorunlu)  görevlendiriliyor.. Sıkıntı üstüne sıkıntı yaşanıyor.. Özelliklede Marmaris Geçici  Görevlendirmelerinde.. Son 4 yıl  içinde  İlgili Zatın g.g.  haksız ve hukuksuz olanlara dikkat.. !!

Aynı şekilde Sayın Üniversite Rektörün de bu konuya dikkat ederse , G.G. Marmaris’e giden Başta prof ve Doç. olmak üzere sıkıntılar çözülür kanaatindeyim..

3.) Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Sağlık Çalışanlarının çoğunluğuna Kurban Bayramı arifesinde Döner Sermaye yatırmadınız. Şimdi Covid 19  2.dalga döneminde nasıl özveri ile çalışacaklarını düşünüyorsunuz . Merak etmeyin , Arkadaşlarımız çalışacak.. Lakin...K urt kışı geçirir ama Yediği  ayazı unutmaz....!!!

4.) Kurum idaresi tarafından,  geçen haftadan beri durdurulması gereken bazı  Efektif Ameliyatlar  devam  ettiği söyleniyor.. Başhekim yardımcısı niçin denetlemiyor...  ???

5.) Ameliyathanede Çalışan skopiye maruz kalan, Sağlık Çalışanları "60 günlük fiili Hizmet zammından faydalanmak  istiyorlar." Yasal Hakları verilecek mi  ???

6.) Covid 19  2.dalgasının içinde bulunduğumuz bu günlerde, moral , motivasyon ve yasal olan  Döner Sermayelerini almak  istiyorlar...Lütfen  bu sıkıntılı günlerde  yardımcı olun, Sağlık personellerine..

7.) Sayın Başhekim Bey:209 Döner Sermaye Kanunu,375 K.H. K, Dilekçe Kanunu (3071 nu kanun), Eğitim ve Öğrenim Kanunu (Anayasamızın 42.maddesi), Bilgi Edinme Kanunu ( Anayasamızın 4982.maddesi). İnsan Kaynakları ve Mutemetlik  te çalışan, Bilgi ve tecrübesi yetersiz olanlara, İl  Sağlık  Müdürlüğünde görevli Avukatlar tarafından eğitim verilmesini talep etmekteyiz.

8.) Yetkili ve Etkili Sendikalardan bu sıkıntılı günlerde hiç vural bulgu alamıyoruz. Sadece seçim zamanı mı sağlık personellerini  soruyorsunuz ???  Sayın Sendika Başkanları Eğitim ve Araştırma  Hastanesinde gelinde Muğla  İli  Sağlık Çalışanlarının yani en azından kendi üyelerinizin  sıkıntılarını  birde siz dinleyin.. Nice Sağlıklı Günlere...."

 

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com