Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MUĞLA'DAN YENİ E POSTA VAR

MUĞLA SAĞLIK ÇALIŞANLARI e POSTA ATARAK YAŞADIKLARINI AKTARMIŞLAR. BİZDE SİZE BURADAN AKTARIYORUZ. LÜTFEN DİKKATLE OKUYUP TEDBİR ALASINIZ....

OKURUMUZ:  "....   ACİL ..ACİL..ACİL.. Selam, Öncelikle, İzmir de  yaşanılan depremden dolayı vefat  edenlere, Allahtan ( cc) rahmet, yaralılarımıza şifa, yakınlarına sabır diliyorum..

1.) Mugla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışanlarda Covid 19 ( +) vaka sayıları artıyor..  Ortopedide, 2 Öğretim Görevlisi geçen hafta hastalandı.. Filyasyon grubu bu Öğretim Görevlileri ile ile birlikte çalışan Servis, poliklinik ve Ameliyathanede aynı odada çalışanlara karanti ve diğer islemlere yaptınız mı?

2.) Bugün öğleden sonra yapaçağımız Acil Toplantı kararında gecikmesini mi?? Bugün Hematoloji ve Onkoloji Servislerinde çalışan sağlık çalışanlarına bulaştığı dogru mudur..? Haber Analizde önceki haftalarda yayınlanan, Başhekimlik Kurumda gerekli tedbirleri alırsanız, Muğla açısından iyi olur denilmisti.. Bu Kaleyi (Hastanemizi) yani saglik çalışanlarını koruyun, birinci önceliğini demiştik.. Ama siz ne yaptınız.. Saglik Bakanligimizin emir ve dogrultularina uymadiniz..Esnek mesai getirmediniz.. (2.dalga döneminde). Ayrica önceki günlerden elektif vakaları aldınız.. Bu da yetmezmiş gibi haftanın belli günleri Ameliyathanede EK MESAI koydunuz.. Cerrahi, Ortopedi, k.dogum ve üroloji..  sonuc ortada; Bazi Uzman Dr.lar ve Öğretim Görevlileri ve hemşireler covi d 19 ( +) oldu. Egitim ve Araştırma Kalesi düşmek üzere..  Bundan sonra, Muğla İlimizin halini siz düsünün...

3.) Sayın Mülki ve İdari amirleri ve İdari amirimiz olan İl Sağlık Müdurümüzü bu olaylarla ilgilenmelerini arz ediyorum..

4.) İzmir ilimizdeki  yaşanan depremle ilgili olarak, Başta Il Saglik Müdürüne ve Umke Başkanına seslenmek istiyorum.. Nicin gönderdiğiniz elemanları öncelik olarak İzmir iline daha uzak ilçelerden seçiyorsunuz.. Örnek mi istiyorsunuz.. Fethiye, Dalaman, Ortaca.. Hem zaman kaybı hemde mesafe uzak.. Halbuki Muğlada onlarca Sağlık çalışanı hazır kıta beklemekte... kisisel arzularınızı mı yerine getiriyorsunuz... kendize yakın olduğunu bildiğiniz kişileri mi, Tim grubuna ekliyorsunuz ..

5.) Bu duyarıslığınız milleti sahada üzmüştür.. Şayet bu işte Görevi Kötüye kullanma var ise Adli ve İdari kurumlar gereğini yapar düsüncesiyle.. Sağlıcakla kalın..."

DEMİŞ.....

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com