haberanaliz

Başkan Önge’den Tip 1 Diyabetli Hastalara AirPort Desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Önge’den Tip 1 Diyabetli Hastalara AirPort Desteği
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla önemli bir sosyal destek müjdesi verdi. Başkan Önge, ilçede bulunan Tip 1 diyabetli 11 hastaya AirPort sensör desteğinin ücretsiz olarak karşılanacağını açıkladı.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında diyabet hastalarıyla bir araya gelen Başkan Fatih Önge, AirPort desteğinin bir yıl boyunca Gülnar Belediyesi tarafından karşılanacağını belirtti. Başkan Önge, diyabet hastalarının yaşamlarını kolaylaştırmak ve sağlıklarını daha yakından takip edebilmelerini sağlamak amacıyla bu desteği hayata geçirdiklerini ifade etti.

Programda konuşan Tip 1 diyabet hastası Ela Taşlıalan, yapılan destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Diyabetliyiz ama yalnız değiliz. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Fatih Önge’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Önge ise sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, özellikle kronik hastalıklarla mücadele eden vatandaşların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Haberanaliz.net - Gülnar / Yalçın Taşlıalan


Avrupa Parlamentosu’ndan güvensizlik oylaması: Von der Leyen koltuğunu koruduÖnceki Haber

Avrupa Parlamentosu’ndan güvensizlik oyl...