DEMOKRAT PARTİDE CENK KÜPELİ İFŞAATLARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİDE CENK KÜPELİ İFŞAATLARI
Demokrat Parti (DP) de işler iyice berbat hale gelmiş durumda. Ülke geneli herkes partinin düştüğü durumdan hoşnut değil. Buna en son örnek ise DP Genel Başkan yardımcılığı yapan Genel idare kurulu üyeliği de yapan Cenk Küpeli'den geldi. İşte anlattığı ve paylaştığı açıklamaları:

Yerel seçimlere sadece 10 gün kala, partimde yaşanılanlar için büyük üzüntü duyuyorum…

Demokrat Parti’de Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel İdare Kurulu Üyeliği görevlerinden bulunmuş biri olarak, öncelikle mirasları sayesinde siyaset yaptığımız Celal Bayar’dan, Adnan Menderes’ten, Süleyman Demirel’den, Turgut Özal’dan özür diliyorum. 

Partimizi son 13 senedir aile vakfı gibi yöneten 3-4 kişiye izin verdiğimiz, miras yiyenlere gereken tepkiyi göstermediğimiz ve “BAŞARISIZSINIZ!” diye yüksek sesle haykırmadığımız için hata bizde…

Yerel seçimlerde, zar zor seçim bölgelerinin ancak %20’sinde aday gösterebildik. O adayların çoğunu da hatır gönül ilişkileriyle bulduk. Diğer bir gerçek de il ve ilçe teşkilatlarımızda insan bulmakta güçlük çekiyoruz. 

Bu gerçeği görmemiz gerekirken; senelerce Demokrat Parti’mizin kalesi olan Muğla il teşkilatımızı feshediyoruz! 
Belki de tam anlamıyla teşkilatı olan ve büyük bir vefa, cefayla partimiz için ömrünü veren partililerimizin olduğu Muğla il teşkilatımız bu partinin gerçek sahipleridir!

“Başarısız” bir şekilde 13 senedir genel başkan ve yönetimi olarak görev yapan ve partimizin oyunu 0.2’lere kadar indirip, kıratı milletimizde unutturanların, yerel seçimlerde alacakları tarihi hezimeti örtme çabaları ve koca başarısız 13 seneye bir 3 sene daha eklemek için koltuk derdine düşenlere gereken tepkiyi partimizin kongre delegeleri ve teşkilatlarıyla beraber yerel seçimlerin hemen ardından kongremizde vereceğiz!
SÖZ VERİYORUZ!


Gazeteciye kötü kelam, doğrudan temine devamÖnceki Haber

Gazeteciye kötü kelam, doğrudan temine d...

MERSİN MEZİTLİDE KURUCU AK PARTİLİLER YRP'NE GİTTİSonraki Haber

MERSİN MEZİTLİDE KURUCU AK PARTİLİLER YR...

Başka haber bulunmuyor!