DR. SERHAT KANDEMİR YANGINDAN ZARAR GÖRENLERE DERMAN OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DR. SERHAT KANDEMİR YANGINDAN ZARAR GÖRENLERE DERMAN OLDU
Mersin'in yetiştirdiği ender insanlardan olan Dr. Serhat Kandemir, kendi yöresi ve obası da olan Gülnar- Aydıncık ve o bölgede yangından zarar gören vatandaşların dertlerine derman oldu.

ANKARA- Mersin'in Gülnar ilçesi doğumlu olan Dr. Serhat Kandemir, resmi görevlerinden arta kalan zamanda Silifke- Aydıncık- Gülnar ve o bölgedeki halkın yardımına koştu.

Kendi kişisel mali imkanları ile temin ettiği gıda kolilerini halka ücretsiz dağıttığı gibi, hastalanan, sağlığı zarar görenlere de yine kendi madi olanakları ile temin etiği ilaçlarla fadeta derman oldu. Yörede çok sevilen bir şahsiyet olan Dr. Serhat Kandemir, halkın sevgisi ve ilgisi karşısında duygusal anlarda yaşadı.

Kandemir, " bizim inanımız ulvi kişiliğe sahip, tertemiz kalbi olan insan. İhtiyacım var, yada ben aç kaldım diyemiyor. Açlıktan ölür, ama açım demez. Böyle onurlu, gururlu muhteşem insanlara yardım edebildiysem ve bir nebze katkım olmuşsa, ne mutlu bana. Her birey kendi imkanı ile bulunduğu yerdeki mağdur kardeşlerimizin elinden tutusun. Allah böyle acı göstermesin. burada yngınların söndürülmesinde emeği geçen herkesten ALLAH RAZI OLSUN" dedi. 


0Önceki Haber

0

Mersin Akdeniz de Ak PartiSonraki Haber

Mersin Akdeniz de Ak Parti

Başka haber bulunmuyor!