ECEM ve UĞURCAN'A MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ECEM ve UĞURCAN'A MUHTEŞEM DÜĞÜN TÖRENİ
MERSİN'İN SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN SOYLU AİLELERİNDEN OLAN DR. YILMAZ - AV.NERİMAN AKSOY'UN CAN OĞULLARI "UĞURCAN" İLE İSTANBUL'UN SOYLU AİLELERİNDEN METİN-FÜSUN SAĞANAK'IN BİRİCİK KIZI ECEM İSTANBUL'DAKİ TÖRENDEN SONRA MERSİN'DEDE MUHTEŞEM BİR TÖREN İLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER.

BİLDİĞİNİZ ÜZERE MERSİN SAĞLIK ESKİ MÜDÜRLERİNDEN, DEVLET HASTANESİ ESKİ BAŞHEKİMLERİNDEN DR. YILMAZ AKSOY VE EŞİ HANIMEFENDİ  EMEKLİ MUHAKEMAT İL MÜDÜRÜ AV. NERİMAN AKSOY MERSİN VE YÖRESİNDE DÜRÜSTLÜK VE DOĞRULUK TİMSALİ KİŞİLER OLARAK TANINIRLAR. 

Dün gece PEDİAS konsepte yapılan muhteşem bir tören ile evlatlarını evlendirdiler. Gelin Ecem ile Damat Uğurcan öylesine birbirine yakışmışlardı ki, ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN sözü davetlilerce sık sık tekrarlandı.Gelin'in anne ve babasının asleleti ve soyluluğu ise ayrı bir zerafetti. Düğünde Mersin yöresinin oyun havaları dışında, Ege, İç anadolu, Karadeniz yöresi havaları coştururken URFA yöresi saz sanatçılarının sundukları oyun havası ve eserler büyük renk kattı beğeni kazandı. Damadın babası Dr. Yılmaz Aksoy (Halkın Doktor BABASI) BARAK HAVASI olarak bilinen bir türküde söyledi. Türküde yanıbaşında duran hiç bir fedakarlık ve çalışmadan kaçmayan, mütevaziliği ve engin hoşgörüsü ile NERİMAN SULTAN olarak anılan Damadın annesi ise geceye katılan tüm davetlileri duygulandırdı. Mersin'in sağlık çalışanlarından ve hukukçu çok sayıda aile oradaydı. Aksoy çiftini sevenleri yanlız bırakmadı. Bu arada Haberanaliz net sahibi Gazeteci Yazar Çevre ve Tüketiici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, zarif eşi ve oğluda düğüne katılım yaptı. 

GENÇ ÇİFTLERE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VE BİR YASTIKTA KOCAMAK NASİP OLSUN. 


DEVRAN DEĞİŞTİ IŞIK TÜNELİ KAYBOLDUÖnceki Haber

DEVRAN DEĞİŞTİ IŞIK TÜNELİ KAYBOLDU

Danıştay’a ‘Basın Kartı’ davası! ‘Cumhurbaşkanı ve avukatları zıt görüşlerde’Sonraki Haber

Danıştay’a ‘Basın Kartı’ davası! ‘Cumhur...

Başka haber bulunmuyor!