haberanaliz

Lavrov: Rusya asla sadece toprak ele geçirmeyi hedeflemeyip, Rusları korumaya çalıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lavrov: Rusya asla sadece toprak ele geçirmeyi hedeflemeyip, Rusları korumaya çalıştı
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Moskova’nın hiçbir zaman Kırım, Donbass, Novorossiya gibi toprakları ele geçirme gibi bir hedefi olmadığını ve sadece Rusları korumaya çalıştığını belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rossiya 24 televizyonuna demecinde Moskova’nın asla gerekse Kırım, gerekse de Donbass ya da Novorossiya gibi toprakları ele geçirme gibi bir hedefi olmadığını ve sadece Rusları korumaya çalıştığını ifade etti. Lavrov, Rossiya 24 televizyonuna demecinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump’ın Alaska’da gerçekleştirdiği zirvede Amerikan Başkanı'nın ekibinin uzun vadeli sonuçlar elde etmeyi içtenlikle istediği belli olduğunu vurguladı.

haber içerik ve kaynak: sputnik


7 Ekim'de görev yapan İsrailli general Haliva'dan skandal sözler: 1 kişi için 50 Filistinli ölmeli, çocuk olması önemsizÖnceki Haber

7 Ekim'de görev yapan İsrailli general H...

Kraliyet ailesi karıştı: Norveç Prensesi Mette-Marit’in oğluna 4 tecavüz suçlamasıSonraki Haber

Kraliyet ailesi karıştı: Norveç Prensesi...

Başka haber bulunmuyor!