MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE DENETİM RAPORU NİHAYET ORTAYA ÇIKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE DENETİM RAPORU NİHAYET ORTAYA ÇIKTI
Günlerdir Denetim Raporunu aradık durduk. İlgilisi ilgisizi vermedi, veremedi. İşine gelmedi. Çünkü okuyacağız, bilgileneceğiz, bunu yayınlarsak HALKIMIZDA bilgilenecek. Soracaklar... Ne o, nedir, niye böyle, nasıl olur v.s diyecekler. Kimse soru sorulsun istemiyor. Herkes TIKIRINDA ve YOLUNDA olduğundan kimse pişmiş aşa su katsın istemiyorlar...

ANKARA- Belediye Meclisinde mikrofon kapatmaya kadar varan eleştirilerde, denetim kurulu raporunu sunan meclis üyelerine olmadık laf söz söylendi. Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer’in özellikle, meclis üyesi Ak Partili Zafer Şahin Özturan’ın konuşmalarında mikrofonu neden kestiği bu rapor okununca anlaşılıyor.

Özturan, Ak Partinin emekçilerinden. Siyaseti tabandan yaparak gelmiş olan kişi. Üstelik mesleği MUHASEBECİ. Hesap kitap nasıl yapılır, gelir ve bütçe hesaplamalarını çok çok iyi bilir. Hesapları komisyon olarak incelemişler ve şimdi yayınlayacağım hususları bulmuşlar. Tabi Özturan’ın bu tutumu kendi partisi içindeki bazı tipler tarafından da istenmiyor. Siyaseti TÜCCAR kafası ile yapmaya alışmış olanlar, millete veriyorlar talkını, kendileri yutmaya hazırlar salkımı işine adapte olduklarından Zafer Şahin Özturan Ak Parti içinde de istenmeyen adam ilan edilmiş. Ak Partili Belediye olan Akdeniz’de başkan yardımcısı iken o görevi bırakması da bu yüzden. Hâlbuki Akdeniz ilçesinde Ak partili bir başkanın seçilmesinde emeği, katkısı, çabası çok büyük... Şimdi büyükşehirde meclis üyesi. MHP dede Mehmet Topkara var. Bunlara kül yutturmak çok zor... Onun için bunlar konuşurken sesleri mikrofon kapatılarak kesiliyor.

RAPORUN ÖNEMLİ KISIMLARINI AŞAĞIYA ALDIM... OKUYUNUZ...

İşçi çıkarmadık, çıkarılanlar çok az deniyordu, raporda ise bu usulsüz işçi çıkarmalar ve tazminat ödemeler yüzünden belediyenin zarar ettiği yazıyor...

Yine park bahçelerde kullanılan bitki çiçek işlerinden bahsediliyor...

Bu arada, Mersin Büyükşehir de kaç kişi çalışıyor, kimler hangi statüde, kimler hangi belediye şirketinde çalışıyorlar, bunların sayıları da aşağıdaki tabloda.

haberanaliz.net / ÖZEL


AKDENİZ’İN MASAL GİBİ İHALELERİÖnceki Haber

AKDENİZ’İN MASAL GİBİ İHALELERİ

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!