TOROSLARDA YÖRÜKLER ABDURRAHMAN YILDIZ ETRAFINDA BİR ARAYA GELDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOROSLARDA YÖRÜKLER ABDURRAHMAN YILDIZ ETRAFINDA BİR ARAYA GELDİ
Bölgenin sevilen ailelerinden olan ve orada kendisi de başkan adayı olan HASAN ÖZALP ÖNAL da, sonuna kadar ABDURRAHMAN YILDIZ başkanımızın ve partimizin yanındayız, kimse yalan yanlış laf üretmesin, dedikodu yaymasın. Ben 25 Şubat günü kendi sayfamdan Abdurrahman başkanımın ve partim CHP’nin yanında olduğumu açık açık ifade ettim dedi.

TOROSLARDA ABDIRRAHMAN YILDIZ RÜZGÂRI ESMEYE BAŞLADI

Mersin’in kritik ilçelerinden olan TOROSLAR ilçesinde Dağ köylüleri YÖRÜKLER ve TÜRKMENLER ile ovada oturan Yörük Türkmen aşiretleri, kendileri gibi Yörük Türkmen çocuğu olan ALADAĞ köyü yerlisi CHP adayı ABDURRAHMAN YILDIZ’IN etrafında toparlanmaya başladılar. Mali Müşavir olan ve iyi bir ekonomist olan Abdurrahman Yıldız’ın belediye kaynaklarını çarçur etmeyeceğini, mali disiplini sağlayacağını, yöreyi şimdikinden daha iyi bir kent haline getireceğinin altını çizen, Hasan Özalp Önal. “Büyükşehir de Vahap Seçer, Toroslarda Abdurahman Yıldız’ı başkanlık koltuğuna oturtmak bizim vefa borcumuzdur. Ben atadan dededen CHP li bir ailenin evladıyım. Yörüğüm Ve Abdurrahman başkanımın yanındayım, bunu daha öncede söyledim, şimdi de deklare ediyorum. Kimseler benim adıma konuşmasın. Ben adayımın ve partimin yanındayım. 31 Mart sonrası hesabı olan bazıları gibi ben bir hesap kitap içinde değilim, partimin genel başkanı, büyükşehir başkanım, Toroslar başkan adayımın ve teşkilatlarımızın yanındayım, ben partiliyim ” açıklamasını yaptı.

HASAN ÖZALP ÖNAL’IN 25 ŞUBAT 2024 DE KENDİ SAYFASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMASI

"Değerli TOROSLAR Halkı,  5 yıldır sürdürmekte olduğum Mersin Büyükşehir ve Toroslar Meclis Üyeliği görevimi, gece gündüz demeden, iyi günde- kötü günde, düğünde, cenazede, bayramda sizlerle, sizlere hizmet etmenin gururu ve onuru ile tamamlamış bulunmaktayım. Son 3 yıldır ise ailemin, dostlarımın ve sizlerin desteğiyle, Mutlu ve Modern Toroslar için, Toroslar Belediye Başkanı olmak için çıktığım yolda bana desteğini esirgemeyen sağcısı, solcusu, Kürdü, Türkü , Çerkez’i, Alevi’si, Sünnisi, Şafisi tüm Toroslar Halkına çok teşekkür ederim. İçinde bulunduğumuz Siyasi konjektür ve oluşumlar nedeniyle aday gösterilmemiş olsam da,  Siyasette tek hedefi hizmet olan bir siyasetçi olarak, Halkıma hizmet için,  partimi en üst noktaya taşımak, Büyükşehir ve Toroslar’ı kazanmak için arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere Toroslar’da  görevi alan arkadaşımız Abdurrahman Yıldız’a ve tüm adaylarımıza başarılar dileriz. Biriz, Beraberiz , Biz Toroslarız” demişti.

HASAN ÖZALP ÖNAL’IN TOROSLAR ADAYI MALİ MÜŞAVİR ABDURRAHMAN YILDIZ İÇİN SAYFASINDAKİ GÜN GÜN PAYLAŞIMLARI İSE AŞAĞIDA

 


ALADAĞ KÖYLÜ, YÖRÜK OĞLU ABDURRAHMAN, SAHAYA İNDİÖnceki Haber

ALADAĞ KÖYLÜ, YÖRÜK OĞLU ABDURRAHMAN, SA...

MERSİN’DE HÂKİM KARAR VERİYOR, BAŞKANLAR UYMUYOR...Sonraki Haber

MERSİN’DE HÂKİM KARAR VERİYOR, BAŞKANLAR...

Başka haber bulunmuyor!