ALİ ÖZ'DEN LANSMAN ÇIKIŞI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALİ ÖZ'DEN LANSMAN ÇIKIŞI
DRİ ALİ ÖZ ÇOK KAPSAMLI BİR LANSMAN İLE HALKIN KARŞISINA ÇIKTI

MHP eski Milletvekillerinden olan, aynı zamanda tıp doktoru olan Ali Öz, “Torosları kalkındırmak, üretmek, iş ve istihdam yaratmak, sizleri mutlu ve huzurlu görmek, Devletimize ve milletimize sıdkı sadakatle hizmet için geliyorum. Sizleri daha müreffeh, daha çağdaş, insanca ve uygarca bütün hizmetlerde eşit ve adil yararlanmanız için, çekirdek kadromda oluşturduğum akademisyen kardeşlerimle beraber hazırladığım, çözüm odaklı, akılcı, tutarlı 33 Projemle geliyorum” diyerek halka seslenirken, salonda ve salon dışında 5 bini geçkin insan alkışlarla, sloganlarla, halaylarla onu dinliyordu.

EMİN BİR EL DOĞRU BİR SÖZ, TOROSLAR İÇİN HALKIN HİZMETKÂRI DR. ALİ ÖZ

Başkan seçildiği takdirde, icra edeceği hismetleri ve uygulayacağı Projelerin tanıtım töreninde, içten, samimi bir şekilde konuşan Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Her biri kendi alanında uzman olan, birbirinden kıymetli akademisyen kardeşimle, sahada propaganda çalışmalarımı sürdürdüğüm, iletişim reklam tanıtım arkadaşlarım, araçlarımızın başında bulunan emekçi şoför arkadaşlarım, mutfağımızda çalışan tüm hizmet arkadaşlarımla,  azimle ve inançla birlikte gece gündüz çalışarak Toroslarımızın geleceği için ve sizler için 5 başlık altında 33 proje hazırladık. Toroslar’ı hep beraber birlik içerisinde, toplumun tüm katmanlarıyla kardeşlik ve dayanışma içinde, kimseyi ötelemeden yönetmek için geliyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Bugünkü  proje tanıtım toplantısına ilgi çok büyüktü. Yoğun katılımın olduğu salon dolunca salona giremeyen vatandaşlar, kendileri için hazırlanmış olan dışarıdaki dev ekranlardan sunumu takip ettiler. 5 bine yakın vatandaşın takip ettiği proje tanıtım toplantısı miting havasında geçti. Öz’ün konuşması salonu dolduranlar tarafından sık sık kesilerek, “Toroslar’ın umudu Ali Öz, Toroslar seninle güzelleşecek, Toroslar’ın mimarı Ali Öz olacak, Dik dur ilerle Toroslar seninle, Emin bir el doğru bir söz Geliyor Ali Öz” şeklinde sloganlar atıldı.

BÖLGENİN KENTSEL VE YAŞAMSAL SORUNLARINI BİLİYORUM ÇÖZÜMÜ İÇİN GELİYORUM

Toroslar adayı Öz, proje tanıtım ve sunum sırasında yaptığı konuşmasında, “Adını heybetli ve eşsiz dağlarından alan Toroslar, bayrağımızın nazlı nazlı dalgalandığı Toroslar, yüreğinde vatan sevdası olan, fazilet ve ferasetin timsali sevgili Toroslar halkı, dürüstlüğümüz ve doğruluğuyla yıkılmaz inancımız ile çıktık bu yola. Sizlerin de büyük destekleri ile hizmet sevdası ile bu uğurda ilerleyeceğiz. Derdinizi dert eyleyip çözmeye, sevincinize ortak olup çoğaltmaya, uzanacak bir el bekleyenleri sevgi şefkat ve hürmetle kucaklamaya geliyoruz” dedi.

KİBİR YOK, EL BİRLİĞİ İLE YÖNETMEYE GELİYORUM

Toroslar’ın her alandaki zenginliklerine de değinen Öz, “Kibirden uzak, tevazu eşliğinde, inançla, azimle, kararlılıkla, cesaretle, bilimle, bereketle ve insan merkezli bir hizmet anlayışıyla, Toroslar’ı toplumun bütün katmanlarıyla hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek için geliyoruz. Yöremizi her alanda kalkındırmaya, iş ve istihdam yaratmaya, üretmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

KALKINMADA ÖNCELİKLİ BİR KENT OLACAĞIZ

Öz, “projelerimiz şehircilik, ekonomik kalkınma ve turizm, eğitim, spor, sosyal, kültürel, kırsal kalkınma, tarım ve hayvancılık ile temel belediyecilik hizmetlerini içerdiğini” ifade etti.

GENÇLER YAŞADILAR

Daha sonra Öz, “Bugünümüzün ümidi ve aynası, geleceğimizin güveni ve teminatı olan Gençler için ders çalışma ortamı ve bilgisayar ve cafe ile gelişmiş kütüphaneler meydana getireceğim. Sahilde büyükşehir yapar da, Toroslar ilçesi belirli alanlara kendi şirketinin ve personelinin çalıştıracağı, ekonomik fiyatlarla hizmet sunan kar amaçlı olmayan cafeler yapamaz mı? Yapacağız. Toroslara sizler için birde açık hava sineması yapacağız. İnsanımız araçlarıyla gelip gönül rahatlığıyla, film izlesinler. Bunu yanı sıra üniversite de okuyan gençlerimiz ile ilk kez evlenen gençlerimize maddi yardımlarımız olacak. Kentimizde iş kurmak isteyen gençlerimize işe başlarken maddi destek sağlayacağız, Ofisi olmayan serbest meslek sahibi olup Muhasebe, Mimar, Mühendis, Avukat ve diğerleri için toplu olarak istihdam edilecek olan merkezi yerde işhanı ofisler meydana getirip düşük kiralar ile vereceğiz.” dedi

İNSAN ODAKLI YAŞAMA DEĞER VEREN ÇAĞDAŞ BİR KENT OLACAĞIZ

Dr. Öz: İnsan odaklı yaşama değer veren, tüm canlıları koruyan ve gözeten hizmet anlayışıyla Toroslar'ı sizlerle, el birliği ile yöneteceğiz. Toroslar'ın doğal ve kültürel zenginliklerine vurgu yapan Öz, kentimizin sokaklarında ve parklarında kentimizde üretilen ve sembol haline gelen narenciye ağaçlarından turunç ağaçlarını göreceksiniz. Kentimizde yaşayan etnik kökeni, dili, dini, mezhebi rengi ne olursa olsun tüm insanların ve canlıların yol arkadaşı, can yoldaşları, der ortakları olmaya geliyorum. Benim ötekileştirici, yok sayan bir zihniyetimin olmadığını herkes bilir. Bölgemizde kişi başı gelirin arttığı, herkesin ürettiği, üretime katkı sağladığı, hane ekonomisinin güçlendiği, emeğe ve ürüne saygı duyulduğu, kadınların el emeği göz nuru örgü takı toka çanta gibi işlerin üretilmesi ve pazarlanması için, tarım için, birçok alanda kırsal kalkınmayı gerçekleştirmek için Üretim ve Tüketim kooperatiflerini hayata sokacağız. Bu Tüketim kooperatifleri tıpkı şimdiki modern donanımla AVM ayarında, Her mahalleye bir tane mağazası ile sizlere hizmet sunacak, bölgemiz Çiftçisi üretecek burada da halka, aracısız ve uygun fiyat ile satacak, modern ve kampus halinde bir belediye hizmet binası meydana getireceğiz, kentin otopark sorunu kalmayacak, yeşil alan sayısı artacak, her mahallede aşevi ile birlikte taziye evleri ihdas edilecek”  diyerek, seçilmeleri halinde 1 Nisan'dan itibaren tüm bu projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyledi. Toroslar'ı her alanda bir cazibe merkezi haline getireceklerinin sık sık altını çizen Öz, “Bereketli Toroslar, gülen ve mutlu inanların yaşadığı kent haline gelecek. Bunun için 7/24 hizmetkârınız olacağım. Telefonlarım kapalı olmayacak. Bana ulaşmakta güçlük çekmeyeceksiniz” dedi.

UZANAN BU ELİ SIMSIKI TUTUN

Öz, Konuşmasının sonunda, Ellerini havaya kaldırıp beş parmağını da açarak avuç ile halkı selamlarken, “uzanan bu el, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Dürüst Devlet Adamı, Dünya Türkleri lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin hizmet elidir. Bu eli size uzatıyorum. Sımsıkı tutun. Kardeşlik, barış ve huzur içinde kimseyi ötekileştirmeden huzur içinde yaşmak için bu eli sımsıkı tutun” dedi.

ÇEKİRDEK KADROSU VE ÇALŞIMA ARKADAŞLARINI UNUTMADI

Ali Öz, kendisi ile beraber yol yürüyen, aile ve dostlarını bu süreçte ihmal etmek durumunda kalan yol arkadaşları,  RAMAZAN SÖNMEZ- ŞAHİN IŞIK- HAYRETTİN ORGUN başta olmak üzere Akademisyenler, Doç.Dr. Erhan Arslan - İletişim uzmanı Faruk Gülsün- Şehir plancısı Musa Yıldırım Toker ile tüm çalışma arkadaşlarına emeği geçenlere, şimdiye kadar olan hizmetleri için teşekkür ederken, daha yolumuz çok uzun, yılmak, durmak yok, yola devam mesajını verdi.

İŞTA O KARELER

haberanaliz.net  / ÖZEL


Mersin'e 456 milyon liraya 5 yıldızlı otel yapacakÖnceki Haber

Mersin'e 456 milyon liraya 5 yıldızlı ot...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!