Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Hastanede sağlıksız işler

Haber sitemizde 27 Aralık 2020 günü bir haber çıktı.  Başlığı ”HASTANEYİ SARSAN İDDİA” idi. Linki aşağıda. lütfen tıklayıp haberi önce bir okuyun.

https://www.haberanaliz.net/haber/hastaneyi-sarsan-iddia-12441

Derken 24 Ocak 2021 günü bu köşede yer verdiğimiz aşağıdaki linkte de önemli bir yazı yer aldı. Lütfen onu da tıklayıp okuyun.

https://www.haberanaliz.net/makale/ihaleyi-kim-steril-etmeye-calisiyor-1834

Yazılarda ve haberde ortak bir konu var. Oda, torpilli ve çalışmadan para alan güvenlikçi.

Şimdi bizim yayından sonra işi gırgıra alanlar oldu.

Bakın ne mesajlar geldi. İşte gelen mesajlar:

“U.A. güvenlik müdürü ve S.T. ile akraba. S.T., G.T. ve sözde güvenlik md. U.A. hastaneyi yönetiyor.  S.T. aylardır listede yazılı ama hiç hastaneye gelmiyor. Ruhsatsız silah taşıyor ve bir-çok suç işliyor. Bu durumu başhekim ve hastane müdürü çok iyi biliyor. Farklı ilişkiler söz konusu olduğu için durumu idare ediyorlar. S.T.yi öbet yerinde gören bir kişi yok... adam bankamatik çalışanı. Normal şartlarda güvenlikçi belgesi iptal edilmesi gereken biri .. hukuken işlediği suçlar ortada, yasal olarak bu suçları işleyen biri güvenlikçi belgesi olamaz”

“Ayrıca güvenlik müdürü diye bir kadro yok. Tüm güvenlikçiler khk ile kadroya alındı. Hepsinin statüsü eşit... Bu müdürlük makamını ve yetkisini kim veriyor?”

“ nöbet ve görev listeleri haftalık yapılıyor. Size atıyorum. Bu listede OTOPARK nöbeti hep aynı adama. Kameralar 3 ay boyunca kayıt tutar ve saklarlar. Bu otoparkı gören kamera kontrol edilsin bu güvenlikçi gelmiş mi baksınlar. Ayrıca hastanenin tüm kameraları kontrol edilsin, hastanede bunu gören var mı baksınlar. “

Şimdi yetkili ve ilgiliye soralım. Bu güvenlikçi Cezaevinde ise ve siz idare ediyorsanız bu suç.... Cezaevinden çıkmış ta halen işine gelmiyorsa, gelmiş gibi işlem yapılıyorsa bu da suç. Kameralar orada. Birde çalışan tüm mesai arkadaşları var. Kimseyi ekmeği işi aşı ile tehdit etmesinler, tarafsız müfettişler gidip olayı incelesinler, herkes konuşur deniyor. Bizden sizlere iletmesi.

İşte o listeler.... Adları olupta nöbete gelmeyen ve hiç ortada görünmeyenin de adı geçiyor...

Bir başka önemli mesele de aşağıda yayınlayacağım belge. Bu belgede çok ciddi iddialar var. Ve altına ismi açılanların bir ikisi imza atmamış. Çoğunluğum ise imzası var. Bunu bir üst yetkili okusun ve incelesin. Gereğini de ALLAH RIZASI İÇİN YAPSIN.

Bu arada benim gözüme takılan bir ifade oldu. “.....4 psikiyatri hastası....”  Diye yazmışlar. Sağlık kurul raporu sanki... Hakları yok. İnsan onuruyla oynamak bu kadar kolay mı? Bodrum katında bulunan arşivin iş güvenliği birimince değerlendirilmesi sonucu tutulan rapor olduğu söyleniyor.  İlginç bir rapor... Eksikleri yazıyor. Çalışanları psikiyatri hastası diye suçluyor. Raporları olanlar için genelde doğru olabilir bu ifade ama böyle yazmak bir kusur değil mi?

Bu adamlar kuduz mu? Niye birbirine zarar versin? Bunların tanısı ne? Anksiyete mi, depresyon mu? Psikoz mu? Nevroz mu? Şizofreni mı? Bu tanıyı kim koyuyor? Bunlar bu şekilde hasta ise niye hastanede çalıştırılıyor? Sağlam ve çalışabilir raporu almadan kimse hastanede çalışamaz...

Bu işleri de çok sıkı incelesin soruştursunlar. Devletin idaresinde böyle keyfiyet olur mu?

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com