Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MERSİN SAĞLIK MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

MERSİN SAĞLIK MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Uzun süredir bu köşede gündeme taşıdığımız Mersin Sağlık da bu gün önemli bir değişim oldu. Olayı ilk kez biz bu köşede 17 Şubat günü duyurduk. 

Öncelikle giden müdür Sinan bey'e bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz.

Yerine gelen Uz.Dr.Emrah Ceviz. Ortopedi uzmanı. 1980 doğumlu. Genç bir insan. Ancak Ankara'da Bakanlıkta görev yapmış aynı zamanda Adana Kamu hastaneler başkanlığıda yapmış, genç yaşına rağmen tecrübeli, çalışkan ve azimli olduğu hem Ankara'dan hem de Adana'dan kaynaklarımızdan aldığımız bilgidir.

ÖNCELİKLE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. ALLAH UTANDIRMASIN. 

Sn. Müdürümüze ilk diyeceğimiz, Ankarada imza bekleyen sözleşmeleri elden geçirip, ehliyet ve liyakati olmayanları ayıklasın. Bu arada giden müdürden, Mersin de görev yaptığı esnada kimden başarı elde etti, kim ayak bağı, kim işe yarar ve yaramaz sorsun. Onun dediğini elbet harfiyen yapacak değil. Böyle bir mecburiyeti de yok. Ama mutlaka bilgi alsın. Ayrıca son bozulan ihale ile ilgili bilgi alsın. Birde Mersin de görev yapan hiç kimseye taviz vermesin. Makamda şu an oturanlar ve gelecek olanlarla ilgili devletin önemli birimlerince tahkikat istesin. İncelesin. Biz Mersin'in, değerli Bakanı Lütfü Elvan'ın başta olduğu bir hükümette daha iyi ve kaliteli hizmet almasını istiyoruz. Hak ettiği hizmeti hakça almalı diyoruz. Bu arada Mersin'deki idareciler arasında büyük bir değişiklik olmaz ise, yeni gelen bu kardeşimizinde burada kaliteli hizmet için pek şansı olmayacaktır. Aynı tas aynı hamam cinsi kadrolar kendisinin başarısını istemeyeceklerdir diye düşünüyorum. Birde bizim bu köşede yazdıklarımızı geçmişe dönük olarak ALLAH RIZASI İÇİN Devlet ve millet yararı için okusun.

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

Yorum Yazın