Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

MUĞLA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN MEKTUP VAR -2

MUĞLA SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN MEKTUP VAR

ADI BİZDE SAKLI VE E POSTA İLE MEKTUBUNU ATAN SAĞLIK ÇALIŞANI BAKIN NELER YAZMIŞ....

OKURUMUZ:

".....Mugla Eğitim ve Araştırma Hastanesinden tüm okurlarınıza Selamlar...

Sayın Valimiz yarın (22.10.2020) tarihinde hastanemizi ziyarete geleceklerdir..

Sayın Valim şimdiden hoşgeldiniz, sefa geldiniz...

Ciddi sıkıntılarımız var, Şöyle ki :

1.) Bildiğimiz kadarıyla, bir öğretim görevlisi, iki uzman hekim ve geçen hafta içinde bir Hemsire arkadaşımız Covid 19 (+) oldu. (Bu sadece bildigimiz). Bu meslektaslarimiza can sağlığı versin.. Dualarimiz onlarla.. Pandemiye karsı, gerekli tedbirleri almıyor, Hastane  İdaresi..

2.) Birçok ilcemizde elektif vakalar alınmazken, malesef Eğitim ve Araştırma hastanesinde hergeçen gün elektif vaka sayısı artıyor... Burada hem çalışanlar ve hastalar hatta hasta yakınlarında büyük riske giriyor....!!!

3.) Hastane Müdürümüze sesleniyorum: Yaptığınız ihaleler veya dogrudan teminle aldığınız birçok ürün kalitesiz... (İhalede iki şey çok önemlidir: kalite ve uygun fiyat). Çalışan  ve Hasta Sağlığını riske ediyorsunuz..

4.) Sayın Valim biz biliyoruz ki, siz Mülki ve İdari Amirimizsiniz, sizden taleplerimiz, Ameliyathane çalışanları pandemi döneminde elektif vakalardan çok yoruldular.. Risk hergeçen gün artıyor.. Ayrıca bu kadar çalışmaya rağmen Saglik Çalışanları hak ettikleri Döner Sermaye alamiyorlar... Siz sağlık çalışanlarına yardımcı olun..

5.) Sevgili Hastane Müdürümüz: hizmet alımı yaptığınız firmalarda, Ameliyathanede çok ama çok sıkıntı oluyor... Örnek mi istiyorsunuz: Ortopedi de getirdiği malzemeyi bilmeyen (ameliyat esnasinda) tecrübeli elemanlarını özel hastanelere gönderen, Cerrahlarimizi binbir sıkıntıya sokan firma çalışanları var... Bu Cerrahların günahi ne.. Basarili ve büyük ameliyatlar yapan cerrahlarimiz ihale verdiğiniz firma çalışanlarının yetersizliği yüzünden strese giriyorlar... Haberiniz var mı? Yok tabi ki ... Birgün Ameliyathaneye gelip te bu cerrahlarımızı ne yapıyorlar diye firma çalışanlarını denetlemediniz ki...!!!

6.) Yağmurlar  yağmaya başlamadan şu çatı katını komple tadilat yapın da hijyen bozulmasın (Yarım  yamalak degil)

7.) Sayın İdari kadro şu katları her gün gezin de veya denetleyin, oda olabilir, Çalışanlara bizden bir isteğiniz var mı? diye bir sorarsanız iletişiminiz güzel olur.. ve en önemlisi de verim artar... Ama siz idari kattaki odadan cikmazsaniz... Hergun çay ve kahve icerseniz.. Kendi aranızda sohbet ve muhabbet ederseniz.. Sözleşmeli Maaşı hak etmiyorsunuzdur.. demektir.....

8.) Bu konuda yani ÇALIŞKANLIK konusunda.. Size iki örnek insan vereyim Sayin Hastane İdaresi

1.Sayın Devlet Baskanimiz

2.Sayın Sağlık Bakanımız.. .

Sağlıcakla Kalın......"

DEMİŞ....

 

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com