Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Muğla sağlıkçılar dertli

Muğla sağlıkçılar dertli

Muğla'dan SAĞLIK alanındaki okurlarımızdan sürekli e posta alıyoruz. Bakın yine yazıp göndermişler....:

Sayın Gazeteci Mugla Egitim Ve Araştırma Hastanesinde: Hem covid19 (+) vakaları artıyor hemde coronadan dolayı bazı günlerde 3 veya 4 ölüm gerçekleşiyor..

Sayın Sağlık Bakanımızın bugünkü açıklamasına göre pik yapıyor...
1.) Anayasamızın ilgili maddesine göre can güvenliğimizi kurum veya kuruluslar aracılığıyla talep ediyoruz...
2.) Sayın Hastane İdaresi :Ameliyathane Servisinde çalışan personellerimizin bir kısmını,  Covid Servisine aldınız.. İşin aksi tarafı, ameliyatlar artıyor...Hatta bunun üstüne eylül ayında Ek Mesai adı altında bazı bölümler için  saat 16.00 dan ameliyat yapılsın diye, iç sirkü  çıkardınız... Lütfen  Sağlık Bakanımızın talimatlarına uyun. Ek Mesai ve Efektif Ameliyatları ivedilikle iptal etmenizi, çalışanları ve hastaları riske edilmemesini talep ediyoruz..Ayrica Sağlık çalışanlara yeterli miktarda tavan Döner Sermaye ödenirse bu sıkıntı olmaz.
3.) İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan Amir pozisyonunda koltuğunda oturanlardan  talebimiz , Bir gün gelin bu Eğitim ve Araştırma Hastanesinede (cepheye gelin, cephe arkasında durmayin) gelinde burdaki çalışanlardan yani 1.agizlardan dertlerini ve taleplerini dinleyin..Devlet Başkanımızı ve İç İşleri  Bakanimiz gibi nerede sıkıntı varsa oraya yetişin.. 
4.) Sayın Sağlık Bakanimizdan talebimiz:3600 ek gösterge,Döner Sermayenin Emekliliğe yansıtılması, Maaşların yükseltilmesi, kısaca Mali ve Özlük Hakların güncellenmesini talep ediyoruz...

46 yıl Devleti Aliyyeye padişahlık yapan, Kanuni Sultan Süleyman'ın meşhur sözüyle bitirmek istiyorum...
"Halk içinde muteber bir nesne yok ,devlet gibi Olmaya devlet , cihanda bir nefes sıhhat gibi".
Sağlıcakla kalın...

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com