AN İTİBARİ İLE MERSİN ŞEHİR HASTANESİ BEYİN CERRAHİ POLKLİNİĞİ KAPALI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AN İTİBARİ İLE MERSİN ŞEHİR HASTANESİ BEYİN CERRAHİ POLKLİNİĞİ KAPALI
Dün SAĞLIK ANALİZ isimli köşede yazdık, bugün sabah saatlerinde aşağıdaki foto çekildi. Koskaca Mersin Şehir Hastanesinde tek bir kişi beyin cerrahı yok. Poliklinik kapalı. Hastalar mutsuz ve umutsuz. Kader seni kime şikâyet edeyim diyorlar…

Mersin Sağlık il müdürlüğünün PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞININ yasa- yönetmelik- usul- nizam- mevzuat tanımayan görevlendirme ve atamaları yüzünden Branş doktoru olan UZMAN HEKİMLER ya istifa edip özel sektöre geçiyor, yada iş yoğunluğundan izne ayrılıyor rapor alıp kaçıyor.

Mersinli vatandaşlar, “Bizim halimiz ne olacak? İl müdürü duymaz ve görmezden geliyor. Ona bağlı birimlerin umurunda değil. Kocaman Şehir hastanesinde BİR TEK BEYİN CERRAHI VARMIŞ ODA İZİN ALMIŞ GİTMİŞ. Tek bir beyin cerrahı yok, şu an poliklinik kapalı ve canımızdan bezmiş durumdayız. Toros hastanesinde ise şu an 2 beyin cerrahı var, onlarda yoğunluktan bıkmışlar. Amaç ne? Biz hastalar mağduruz. Doktorlar ise yoğunluktan ve stresten mağdurlar. İlçe hastanelerinde KBB- GÖZ doktorlarını bulamıyoruz. Sadece beyin cerrahı değil. Bu işlere çözüm bulması gerekenler ise ay 230 maaş dokuz deyip makamlarda oturuyorlar ve biz hastaların vatandaşların çektiği çileler onların hiç de umurlarında olmuyor. Sözleşme imzalanarak, ayrıcalıklı maaş ve ücretlere kavuşturulan, makama oturtulan amir ve memurların bu konuda bir çaba harcamaması bizi derinden sarsıyor. Yok mu bu Mersin’e çeki düzen verecek yetkili” demekteler.


MERSİN’İN ŞANSLI ŞİRKETİNE BİR İŞ DAHAÖnceki Haber

MERSİN’İN ŞANSLI ŞİRKETİNE BİR İŞ DAHA

MERSİN DE DEMOKRAT PARTİNİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA BAKINSonraki Haber

MERSİN DE DEMOKRAT PARTİNİN DÜŞTÜĞÜ DURU...

Başka haber bulunmuyor!