Cenk Küpeli'den Uysal ve ekibine: Hodri Meydan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cenk Küpeli'den Uysal ve ekibine: Hodri Meydan
"Tüm siyasi partiler yerel seçimlere gidiyor, Demokrat Parti ise kongreye gidiyor!" diye, kendi sosyal sayfasından kamuoyuna açık seslenen DP Genel Başkan Adayı Cenk Küpeli, bakın Demokrat Parti yönetimine neler söyledi:

Tüm siyasi partiler yerel seçimlere gidiyor, Demokrat Parti ise kongreye gidiyor!

⁃Genel merkez yönetiminin derdi yerel seçimler değil, kongre dedik.  
⁃Kongreyi, Mart ayı içerisinde(10 Mart) aday tanıtım toplantısı görüntüsünde yapıp “küçük olsun benim olsun” anlayışına devam edecekler dedik. 
⁃Kongreyi yerel seçimlerden sonra yapmaya cesaret edemezler çünkü yerel seçimlerde başarısızlıkları tekrar tescillenmiş olacak dedik. 
⁃Kongreyi sadece 16 gün önce duyurup, aday çıkmasını bile engellemek isteyecekler dedik. 
⁃Türkiye yerel seçimlere odaklanmışken ve her siyasi parti belediye başkan adaylarını açıklayıp kamuoyu yaratırken, genel merkez yönetimi aday bile bulamayacak halde dedik. 
⁃Parti teşkilatlarımıza tek bir bayrak bile gönderemeyen genel merkez yönetiminin, delege yazılanlar haricinde önemsediği bir tane teşkilat mensubu yok dedik. 
⁃Başka partilerin eteklerine saklanarak seçimlere girmeyi alışkanlık haline getirenler oyumuzu %0.2’ye kadar indirdi dedik. 
⁃Bu yerel seçimlerde de kontenjan meclis üyeliği pazarlığındalar ve ne Ankara’da ne de İstanbul’da aday çıkaramayacaklar dedik. 
⁃Bırakın Ankara ve İstanbul’u, Türkiye genelinde sadece %10 belediyeye aday gösterebilecekler çünkü kimse aday bile olmak istemiyor dedik. 
⁃Şimdi sıra, genel merkez binası ve yanındaki arazimizi satmakta, hatta bu nedenle ABB Başkanı Mansur Yavaş’tan destek istediler ama benimde olduğum mevcut genel idare kurulunda izin alamazlar ondan üyeleri değiştirmeye çalışacaklar dedik. 
⁃“13 senedir” tek başarıları ve tek bildikleri kongre kazanmak, seçimlerde başarılı olmak diye bir dertleri yok dedik. 
⁃Demokrat Parti’de en büyük eksiklik; heyecan, başarı ve DEMOKRASİ dedik. 

Kısaca; ne dediysek, öyle oldu! Hep doğruları söyledik! 
İl il, ilçe ilçe dolaştık, teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. 
Genel merkez yönetimi(2-3 kişi) kongre yok derken biz gece gündüz çalıştık. Yanlışları söyledik. Başarısızsınız dedik. Uyardık. 
Çünkü 13 senedir aynı 2-3 kişi koca 78 senelik geleneğin partisi Demokrat Partiyi aile vakfı gibi yönetmeye devam ediyor! Artık ezberledik sizleri…
Ama bu sefer bu yaptıklarınızı konuşanlar ve karşınızda dimdik duran gerçek Demokratlar var!
HODRİ MEYDAN! 
10 Mart, Demokrat Partimizin 13 senelik başarısızlığına son vereceğimiz ve tekrar eski başarılı günlere koşacağımız dönemin başlangıcı olacak! 
Tüm merkez sağ siyasetçilerine partimizin kapılarını sonuna kadar açacağız ve birlikteliği bu çatıda sağlayacağız!

DP Genel Başkan Adayı Cenk Küpeli, bir paylaşımında ise DYP-DP Kurmayları ile aşağıdaki fotoyu paylaştı ve altına da bakın neler yazdı:

"Demokrat Parti’ye yıllarını vermiş Devlet Bakanımız Nevzat Ercan, değerli başkanlarımız Mümtaz Yavuz ve Ahmet Uyanık ile partimizin mevcut durumunu, yaklaşan yerel seçimleri konuştuk. "


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!