Demokrat Parti Genel Başkan Adayı Cenk Küpeli: DP de Değişim şart

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrat Parti Genel Başkan Adayı Cenk Küpeli: DP de Değişim şart
Demokrat Parti Genel Başkan Adayı DP GİK üyesi Cenk Küpeli kendi sayfasından paylaşım yaparak, Demokrat Partinin içinde bulunduğu acı durumu aktardı. İşte o paylaşımın içeriği:

Değerli Demokratlar,

Herkesin gözü önünde ama kimsenin görmek istemediği bir gerçeği ifade etmem gerekirse;

Demokrat Parti’yi %1 oy oranının altında tutarak, merkez sağda bir birleşmeyi engellemek ve bencil hesaplar içinde, “küçük olsun ama benim olsun” anlayışına sahip politikacılar nedeniyle ülke siyasetimiz bir çıkmaza girmiştir.

Öncelikle, ülkemiz siyasi tarihinde “değişimin mimarı” olan ve tarih boyunca merkez sağın birleşme noktası olmuş olan Demokrat Parti’yi koca “13 senedir” aile vakfı gibi yöneten (aslında yönetemeyen) bu anlayışla daha fazla gidemeyeceğimiz çok net ortadadır.

Esasen “değişim ve yenilenme” birileri istemese de çoktan başlamıştır.

Bu dava; “yaslandığı ağacın gölgesini kendi gölgesi zanneden” bazılarının, bencil hesaplarına kurban edilemeyecek kadar büyük bir davadır. Bu davaya sahip çıkacak olan da Demokrat Parti’nin cefakar ve vefakar teşkilat mensuplarıdır.

Bizler de bu davanın bir neferi olarak “kıratı tekrar şahlandırmak” için il il, ilçe ilçe ziyaret etmeye, milletimizle ve değerli demokratlarla buluşmaya devam ediyoruz.

12 Ocak Cuma günü de Bursa’da yapacağımız buluşmamızda “başarı hasreti” çeken; Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın, Süleyman Demirel’in demokrat kırat sevdalıları ile beraber olacağız.


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!