DEMOKRAT PARTİDE SONUNDA İL BAŞKANINI DA ÇILDIRTTILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİDE SONUNDA İL BAŞKANINI DA ÇILDIRTTILAR
Mersin Demokrat Parti İl Başkanlığında enteresan olaylar yaşanıyor. Bu olayların bu hale geleceğini öngören bir önceki il Başkanı Hüseyin Karagöz, durumu en ince detayları ile vaktiyle genel merkeze rapor halinde sunmuş, uyarmıştı. Önemsenmedi. Şimdi gelinen noktada yeni seçilen il Başkanı Hasan Şıhman'a KUMPASLARIN ARDI ARKASI kesilmiyor.

ANKARA- Mersin Demokrat Parti İl Başkanlığını ele geçirme operasyonu yapan, İYİ partide dikiş tutturamayan KUMPASÇI ekip, Hüseyin Karagöz sonrası Hasan Şıhman'a da kumpas üstüne kumpas kurdular. Daha önceki haberlerimizde sizlere aktardığımız olaylara bir yenisi eklendi. Bu gün akşam saatlerinde partinin resmi sayfasından aşağıdaki paylaşım yapıldı. KORSAN SAYFALAR ve sahte fek hesaplardan partinin adını  kullanıldığına dikkat çekilip kamuoyu uyarıldı. Aynı anda yüzlerce beğeni alan paylaşım herkesin dikkatini çekti.

PARTİNİN GERÇEK RESMİ SAYFASININ GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

İŞTE PAYLAŞIMIN İÇERİĞİ

SAHTE HESABIN GÖRÜNTÜSÜ  AŞAĞIDA  (BUNUN GİBİ NİCE SAHTE HESAP VAR) 

KURUCU PARTİLİLER BU PAYLAŞIMDAN SONRA İSYAN ETTİLER

Mersin'de kurucu olan partililer bu paylaşımın sayfa görüntülerini bize atıp şöyle seslendiler: "Genel merkez bu iki başlılığa nasıl cevaz verebiliyor. Ortada listesi kumpasa uğramış, aldatılmış, kandırılmış bir il başkanı var. İyi niyetle insanlara güvenmiş, ama onlar karısını kızını, bekçisini, bakıcısını, yavuklusunu, kardeşini, dayısını listelere yazarak adama tuzak kurmuşlar. Durum genel merkeze bildirilmiş. Sessiz kalıyorlar. Bu adamdan önce Hüseyin Karagöz'e aynı tezgahı kumpası kurdular. Karagöz durumu an be an rapor yazarak bildirdi. Kim kimin neyi, ona kadar yazdı. Şimdi Hasan Şıhman'a kumpas kurdular. Biz bu kumpasa ugrayan ve magdur edilen 2 isme 2H diyoruz. Hüseyin- Hasan. Kumpası yapan ve kuranlarada 2S diyoruz. Servet ve Sedat. Yazıktır yahu. Genel merkez bunlara dur demeyecek mi? GİK de bu kumpasçılara sahip çıkanlar kimler? Ne diye sahip çıkıyorlar" dediler.

KUMPASÇILAR DÜZ KAĞITTA GÖREV BÖLÜŞÜMÜ BİLE YAPMIŞLAR

Hasan Şıhman'ın listesini matbaada değiştirenler düz bir kağıda kendi aralarında oturup görev bölüşümü yapıp , aralarında il başkan yardımcısı ve sekreter belirlemişler. İl Başkanı olmaz diyince de il başkanının imzasının olmadığı yere sanki notermiş gibi, imzadan imtina etmiştir notu düşmüşler. Kendi aralarında usulsüz, kanunsuz, hukuksuz bir tutanak tutmuşlar. Oysa il başkanlığının karar defterinde il başkanının başkanlığında defterde karar alınıp altının imzalanması gerek. Yasa tanımaz kumpasçılar biz yaptık oldu diyerek sağda solda haberde paylaşmaya başlamışlar. Oysa resmi il başkanı Hasan Şıhman, parti mührü ve karar defteri onda. Görev bölüşümünü yapacak olanda o. O karar almıyorsa, başkaları onun yerine hiç alamazlar. Hele ki onun için imzadan imtina etmiştir demek tamamen sahte ve bir kumpas organisayonu olur, bunun içinde yetkili makamların herekete geçmesi gerekir. 

PARTİ BİNASINA GELEMİYORLAR

Kumpasçı ekibin tamamını kovalayan il başkanı Hasan Şıhman parti binasınada bu tipleri sokmuyor. İl binasında HASAN KUTNU sekreter olarak 7/24 görevli. İlçe başkanlığı hizmet binası burada olmaz, gidin kendinize ilçe sınırlarınız içinde parti hizmet binası açın demiş. Ama kumpasçı ekip ilçe başkanlıklarına kendi adamlarını, çalışanlarını yerleştirirken hizmet binalarını açmayarak mevcut il başkanını yıpratmaya devam ediyorlar. GELİŞMELERİ AKTARMAYA DEVAM EDECEĞİZ....


BU CİNAYET GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ, NİÇİN TEDBİR ALINMADI?!Önceki Haber

BU CİNAYET GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ, NİÇİN TE...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!