DEMOKRAT PARTİLİLER: ERDAL- ŞIHMAN, ETTİLER PARTİLİYİ PİŞMAN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİLİLER: ERDAL- ŞIHMAN, ETTİLER PARTİLİYİ PİŞMAN
Mersin Demokrat Parti sözde zengin iş adamlarına emanet edilmiş ve partinin para sıkıntısı olmayacak denmişti. Ama gelinen noktada Mülkiyeti partiye ait olan binaların kapılarını bile açık tutamıyorlar. Bir adam yerleştirip gelen gidene çay veremiyorlar. Üstelik elektrik, su, telefon bile ödenmiyor borç birikiyor, kağıt üstünde ilçe kongrelerinden sonra şimdi il kongresi yapılıyor. Bu işleri yazdığımız zaman bizleri karalamaya kalkanlara, Demokrat partililer bakın ellerine aldıkları dövizler ile nasıl seslendiler.

-HASAN ŞIHMAN- SEDAT ERDAL , PARTİYİ ETTİNİZ TARUMAR

-PARTİYE BİR KİŞİ OTURTUP KAPISINI AÇIK TUTAMIYORSUNUZ İL BAŞKANI VE İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ BU KADAR BELEŞ Mİ

-ELEKTRİK, SU, TELEFON BORÇLARI ÖDENMEZKEN BU NEYİN İL SEÇİMİ, UTANIN

-BİR KİŞİ AYNI ANDA NASIL 4 AYRI İLÇEDE DELEGE OLUYORÜYE KAYDI YOK PALAVRA ÇOK

-UYANIK AHMET, MERSİN DE PARTİYİ DÜZELT Bİ ZAHMET

-ŞIHMAN- ERDAL EL ELE, PARTİ DÖNDÜ AKRABA ŞİRKETİNE

-ERDAL- ŞIHMAN, ETTİLER PARTİLİYİ PİŞMAN, NERDESİN UYANIK BAŞKAN

-ÇAMLIYAYLA- MUT- BOZYAZI- GÜLNAR- AYDINCIK- SİLİFKE- AKDENİZ- YENİŞEHİR- TOROSLAR- MEZİTLİ İLÇELERİNİN KAPILARI NEDEN AÇIK DEĞİL

-İL BAŞKANI HASAN ŞIHMAN MÜLKİYETİ PARTİYE AİT OLAN 5 BİNANIN EMLAK VERGİLERİNİ NEDEN ÖDEMİYORSUNUZ

Partinin Eskileri, “artık utanır olduk. Partiye çıkmıyoruz. Bizi gittiğimiz zaman orada tanıyan tek kimse yok. İyi parti ve başkaca partilerde dışlanmış olan ve dikiş tutturamayan tipler partiye yönetici yapılmışlar. Arkalarında 10 kişi yok. İl ilçe yöneticileri sayısını il geneli toplarsanız 500 kişi yapar. Eğer bunlar, 500’ü bırakın, 150 kişi ile kongre yapsınlar, helal olsun deriz. Bunlar delege yazacak adam bulamamışlar kendi kızını adam 4 yerde delege yapmış, eşini keza. Öbürü yanında çalışan çaycıyı- çorbacıyı- bahçesine bakım yapanı- sekreterini- kız kardeşini listelere yazmış. Aynı soyattan delegeye, yöneticiye rastlıyorsunuz. Partiye küsen oldukça çok. Genel merkez bu sesimizi duyuyor, ama onlarında işine böyle geliyor. Sessiz bir parti olsun, yasal muameleler yapılsın, genel seçimde nasılsa ittifak olur bir yerden koltuk kaparız havası yaşanıyor” demekteler.

Parti il başkanlığının 336 73 40 numaralı hattın 18 Eylül 2021 günü 417.77 TL tutarında borç çıkarıldı, Gecikme Faizleri hariç. Haber yayına alındığı şu an itibari ile halen fatura yatırılmamış. Bu arada hat aylar önce sökülmüş iptal edilmiş.

Elektrik ise 7 -8 -9 aylarda hiç ödenmemiş. 2021/07 dönemi faturası 386.20 TL tutarında, 2021/08 dönemi faturası 582.8 TL tutarında, 2021/9 dönemi faturası ise 448.40 TL tutarında. Bu rakamlara gecikme faizleri eklenmemiş durumda. Bunlar anapara. An itibari ile bu borçlarda yatırılmamış. Haberimiz yok, olsaydı öderdik diyen il başkanı ve il koordinatörü eski yönetimi suçlamış. Oysa kendilerinden önceki il başkanını KUMPASLAR ile görevden aldırıp yerine gelenler, eski il başkanının orayı tutanak ile teslim ettiğini, tüm borçları ödeyip kendilerine tertemiz teslim ettiğini de unutmuşlar.  İşte o 3 sayfalık tutanakın sadece son sayfası (Bir bilseniz o tutanakta daha neler yazıyor şaşarsınız):

Haksızlıkların diz boyu yaşandığı Mersin Demokrat Partide gerek yazılan delegeler, gerek il ilçe yönetimine yazılanların çoğu akraba ve hısım. Partinin emektarları, bu kadrolar ile devam edilirse, iş olsun anlayışı ile çalışırlar, parti ilk seçimde Mersin de sıfır çeker dediler.  Bir önceki yayınımızın linki aşağıda... Lütfen tıklayıp okuyunuz:

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersin-de-evlere-senlik-14513


DEMOKRAT parti Mersin de evlere şenlik (!)Önceki Haber

DEMOKRAT parti Mersin de evlere şenlik (...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!