DOKTOR AHMET ÖLDÜĞÜ İLE KALDI...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOKTOR AHMET ÖLDÜĞÜ İLE KALDI...
Acı büyük. İhmal büyük. Görevini kötüye kullanma, kasıt, ihmal her şey ortada. Ama sorumlular hakkında hiçbir iş ve işlem yok. Herkes yolunda. Kimsede suç yok. Görev ve hizmet kusuru yok. Hayat devam ediyor. Verilen ifadeler açık. Tutulan tutanaklar açık. Hepsini derleyip toplayıp, neden bu işi ihmal ettiniz, neden bir tedbir almadınız, neden bu insanların görev yerlerini değiştirmediniz, kavga- tartışma- tutulan tutanaklardan sonra neden bir arada tutmaya devam ettiniz, diyen yok. İşte rahmetli GÖREV ŞEHİDİ Dr. Ahmet Dikmen’in ölmeden evvel gün gün tuttuğu ve resmiyete soktuğu tutanakların tarihleri ve tutanakların bir kısmı... Bu işlerde kusuru, kabahati, yanlışı olan hiç kimse AÇIĞA alınmış değil, millet ifade vermekten korkuyor artık...

5.10.2021 günü tartışma ve kavga ile ilgili olan ve Rahmetli Dr. Ahmet Dikmen'in öldürülmeden önce can güvenliğim yok, beni öldüreceğini söylüyor dediği ve resmiyete koyup gönderdiği tutanak. (Aşağıda)

Bu tutanaktan sonra 11 gün boyunca ayrı ayrı tutanak tutulup ilçe müdürlüğüne tutulduğu anda verildiği halde, cinayeti işleyen doktorun neden görev yeri değiştirilmemiş?

Yâda Rahmetli GÖREV ŞEHİDİ OLAN Ahmet Dikmen’in yeri neden değiştirilmemiş?

Madem rahmetli, öldürülen Dr.Ahmet Dikmen oranın sorumlu hekimi, çalışanları ile beraber tuttuğu tutanaklarda cinayeti işleyen Doktorun görev yerine gelmediği, mesaiye uymadığı, tüm kamera kyıtları ile olayın tespitli olduğu yönünde tuttuğu tutanaklar neden göz ardı edilmiş?

Cinayeti işleyen doktorun psikolojik sorunları olduğunu ve garip davranışları olduğu, çok personelin ondan korktuğu bunu ilgililere aktardıklarını söyledikleri polisteki ifadelere yansıdığı açık, bu merkezde sorun yaşandığı da açık. Neden tedbir alınmamış, neden kişilerin görev yeri değiştirilmemiş?

İlçe müdürlüğünde onlarca personelin yeri hiç sebep gösterilmeden değiştirilirken, ortada bu kadar tutanak, kavga ve gürültünün oluştuğu bu merkezde neden değişime gidilmemiş?

Tüm bu soruları namuslu olarak sormak ve cevabını da namuslu olarak alıp değerlendirecek BAKANLIK müfettişinin bir an evvel olaya el koyması gerekir. Yoksa kamu vicdanı sızlar.

İŞTE O, Rahmetli, öldürülen Dr. Ahmet Dikmen ve çalışanların tututuğu ve  RESMİYETE SOKULDUĞU HALDE, İLGİLİ VE YETKİLİLERCE VE SORUMLULARCA OLAYIN VEHAMETİ VE CİDDİYETİ DİKKATE ALINMAYAN TUTANAKLARDAN BAZILARI... (Aşağıda)

Bu konuda bir önceki haberimizin linki:

https://www.haberanaliz.net/haber/bakanlik-neden-mufettis-gondermiyor-14812


0Önceki Haber

0

GÖKTAŞ MESKOP EMEKÇİLERİ İLE BİRLİKTESonraki Haber

GÖKTAŞ MESKOP EMEKÇİLERİ İLE BİRLİKTE

Başka haber bulunmuyor!