DP İL BAŞKANI ŞIHMAN VE GÖKTAŞ BİR ARAYA GELDİLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DP İL BAŞKANI ŞIHMAN VE GÖKTAŞ BİR ARAYA GELDİLER
Mersin Demokrat Parti (DP) il başkanı Hasan Şıhman ile Araştırmacı gazeteci yazar Mustafa Göktaş bugün, DP Mersin il binasında Şıhman'ın makam odasında bir araya geldiler.

ŞIHMAN SEN BİR HARİKA İNSANSIN DEDİ

DP il başkanı Hasan Şıhman."Göktaş benim hakkımda da partim hakkında da yazdın çizdin ama hakeret etmedin, iftira atmadın. Hep doğruları yazdın. Ben seni tanımıyordum çok üzülmüştüm. Ama iyiki varsın. Sende olmasan kimse yazmaz. Gücüm yetmedi. merkezdeki 4 ilçe dahil tüm yenilikleri genel başkana sundum. Başarılı olamadım. Namusumla görevimi şu ana kadar ifa ettim. Ama siyaset bir acayip iş. AKDENİZ- YENİŞEHİR ilçeleri alınsın diya yazdım ama almadılar. Hep alacağız, bekle, meraklanma dediler, ama almadılar. İl başkanı olarak da yetkilerim sınırlı. Sen dürüst ve namuslu adamsın. Seni tanıyan gerek meslektaşlarından gerekse DYP kökenli tüm arkadaşlardan duydum dinledim. Mersin siyaseti de seni biliyor. Kimse kötü demiyor. O, herkesi yazar kardeşim, işini dürüst ve namuslu yapar.Çıkara dayalı insan değildir diyorlar. Harikasın kardeşim" dedi.

GÖKTAŞ ŞIHMANA, SANADA HELAL OLSUN DEDİ

Şıhman'ın bu konuşması üzerine, Göktaş da, "Vallahi sanada helal olsun. Demokratik bir tavır sergiledin, gönül koymadın. Siyaset ne acı ki kirlenmiş vaziyetde. Ben herşey daha iyi olsun çabasında oldum. Sizi de benim hakkımda bu erdemli konuşmanız karşsında saygı ile selamlıyorum" dedi.


GÖKTAŞ MEİGDER'DEÖnceki Haber

GÖKTAŞ MEİGDER'DE

GÖKTAŞ YEREL SANATÇI ALATTİN SARI İLE BERABERSonraki Haber

GÖKTAŞ YEREL SANATÇI ALATTİN SARI İLE BE...

Başka haber bulunmuyor!