KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ
Demokrat Parti Mersin İl Başkanı iki STK önderi olan HÜSEYİN KARAGÖZ, bugün kısa adı EMŞAV olan Emniyet teşkilatı vazife malülü ve şehit aileleri vakfı Mersin il Başkanlığını ziyaret etti.

ANKARA- Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, yönetimi ile beraber Mersin EMŞAV il başkanı aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Tufan Nenni’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan EMŞAV başkanı Tufan Nenni, “nazik ziyaretinizden onur duydum. Yeni görevinizde başarılar dilerim. Vakfımız yurt geneli örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Mersin ve yöresinde de benim önderliğimde çalışmalar sürüyor. Yardımlarınız ve desteklerinizi bekleriz” dedi.

Demokrat Parti Mersin İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ ise, “Değerli başkanım sizlerle olmak onur verici. Çok değerli bir STK çatısındayız. Sizin gibi yüreği güzel insanların burada hizmet vermesi büyük bir kazançtır. Her zaman sizlerin yanında olacağız.  Demokrat parti ülkenin bölünmez bütünlüğü vatanın parçalanmazlığı ve milletin bekası için emek sarf eden emniyet güçlerinin her zaman yanında olacaktır. Sizlerden çok değerli çalışmalarınız hakkında bilgi aldık. İlerleyen zamanlarda sık sık görüşeceğiz. STK’ların toplum içindeki rolü ve önemini çok iyi bilen bir inansım. Sizlere Değerli Genel Başkanım Gültekin Uysal’ın sevgi ve muhabbetlerini getirdim. Bu arada en son şehit düşen 16 kardeşimizi kahraman vatan evladımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Gelmişken ruhlarına bir fatiha okuyalım diyerek ” mesajını verdi. ve Fatiha okuyarak ayrıldılar. 


DEMOKRAT PARTİYE UZANAN KİRLİ ELLERÖnceki Haber

DEMOKRAT PARTİYE UZANAN KİRLİ ELLER

DEMOKRAT PARTİNİN KIRATI ŞAHLANDISonraki Haber

DEMOKRAT PARTİNİN KIRATI ŞAHLANDI

Başka haber bulunmuyor!