MERSİN DEMOKRAT PARTİ ÜÇ İLÇENİN HİZMET BİNASINI AÇTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ ÜÇ İLÇENİN HİZMET BİNASINI AÇTI
Mersin Demokrat Parti hızla çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Hüseyin Karagöz ve ekibi bugün itibari ile Aydıncık- Bozyazı- Gülnar ilçelerinin hizmet binalarını açtı ve buralara ilçe başkanı belirledi.

ANKARA- Demokrat Partililer büyük gayret içindeler. Bu bağlamda teşkilatlar yeniden yapılanıyor. Önemli yapılanmaların başını çeken Mersin il örgütü ise bu gün yeni ilçe başkanlıkları atamalarına imza attı.

Aydıncık- Gülnar- Bozyazı ilçelerini il yönetiminden 5 kişilik heyetle birlikte gezen il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, öncelikle Gülnar ilçesinin hizmet binasını açtı ve burada genç pırıl pırıl bir isim olan HASAN YONCA’YI yakasına rozet takarak ve genel merkeze resmi yazı ile bildirerek atamasını gerçekleştirdi.

Daha sonra Bozyazı ilçesine geçen heyet, buradada parti hizmet binasını açtı, Bozyazı ilçesinde eski yeni partililerden oluşan bir heyet  (Mustafa Yılmaz, Apul Gübbük, Ali Tandoğan, Mehmet Fevzi Yılmaz, Hüseyin Tok, Fehmi Deniz, Hamdi Ala, Mustafa Şimşek) toplantıda hazır bulundular.

Ali Tandoğan söz alarak, “Değerli arkadaşlar, kıymetli il başkanım ve sayın heyeti hepinizi saygı ile selamlıyorum. Hoşgeldiniz. Partimizin emektarları burada. Sizlere bilgi verecekler, diyerek çok anlamlı ve duygulu bir konuşma yaptı. Daha sonra İl başkanı kendini tanıtarak, beraberinde gelen heyeti tanıttı ve hizmet binasında, ilçe başkanlığı için bir düşünceniz varmı diye sordu. Orada bulunan, Bozyazılı partili heyet, oy birliği ile Hüseyin Tok’u başkan olarak istediler. Bunun üzerine il başkanı bu ismi Ankara’ya yazıyorum. Hayırlı uğurlu olsun dedi ve bir çuval parti bayrak ve 2 düzine rozet verdi. Çok sıcak konuşmaların ve duygulu anların yaşandığı Bozyazı ilçesinde, 1,5 saatlik toplantıda, yörede DP il başkanı ve heyetinin oraya geldiğini duyanlar bir anda parti binasını hınca hınç doldurdular.

Öte yandan Dönüş güzerğahında Aydıncık ilçesine gelen il heyeti, burada eski yeni partililer ile buluştu. Onlar ile müzaker sonucu, önceki dönemlerde partinin ilçe kademesinde görev almış ve en son ilçe başkanı durumunda olan partinin evrak ve belgelerininde kendisinde olduğu AHMET TEKİN isminde oy birliği ile karar kılındı. İl başkanı Karagöz, hayırlı uğurlu olsun. Durumu Genel merkeze bu gün yazı ile sunuyorum. Allah utandırmasın dedi.

DP Mersin il başkanı ve il başkanlık divanı üyelerinin bu günkü yolculukları 350 km gidiş, 350 km geliş şeklinde gerçekleşirken, Silifke ilçesi Taşucu yöresinde dinlenmek için konaklama yaptılar. Bu konaklamada, orada bulunanlar, il heyetinin aracında DP bayraklarını görünce, “Ya, allah aşkına siz nerelerdesiniz. Size hasret kaldık. Genel başkanımıza selam söyleyin. Yolunuz yolumuzdur. Bize rozet verin” deyince, il başkanı herkese birer rozet takarken, diğer taraftan tek tek telefonlarını alıp, bundan sonra irtibat halinde olacağız dedi.


0Önceki Haber

0

DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE ŞOK GELİŞMESonraki Haber

DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE ŞOK GELİŞME

Başka haber bulunmuyor!