MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ ZİYARETÇİLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ ZİYARETÇİLER
MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ ZİYARETÇİLER: MERSİN VE TARSUS İLÇELERİNDEN TANINAN İŞ ADAMLARI BİRER İKİŞER DEMOKRAT PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN KARAGÖZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNE GELİYORLAR.

ANKARA- Mersin Demokrat Partiye her gün hayırlı olsun ziyaretlerine gelenlarin sayısı artıyor. DP il başkanlığını başarı ile sürdüren İş adamı ve STK önderi Hüseyin Karagöz, bugün parti binasında Tarsuu'un sevilen iş adamları Saffet Atlı ile Hüseyin Erol Karasay'ı ağırladı.  Ziyaret esnasında iş adamları, "Sizin gibi değerli bir insanın bu koltukta oturması iş dünyası içinde büyük kazanç. Hem iş dünyasında bir insansınız hem STK önderi olarak toplumun dertlerini yakından bilen bir kişisiniz. Mütevazi ve engin gönüllü duruşunuz da herkese örnek olacak düzeyde. Sizin il başkanlığınız bizi ziyadesi ile memnun etmiştir" dediler.

DP il Başkanı Karagöz ise, " Partimiz kökleri 75 yıla dayanan ulu bir çınardır. bu çınarın gölgesi herkese yeter. Milletimizin bölünmez bütünlüğü ve vatanımızın parçalanmazlığı noktasında taviz vermeden, devlete ve millete hizmeti şiar edinmiş insanlarız. İl yönetimimi oluştururken bunlara özen gösterdim. Yeni bir atama süreci ile yönetimimiz yenilendi. İçimizde, Mimar- Mühendis- İletişim uzmanı- Avukat- Esnaf- Çiftçi - iş adamı- Emekli herkesimden kardeşimiz var. 13.Şubat.2021 günü il yönetimizideki kardeşlerimizle Taksici esnafını ziyaret edeceğiz. Onların içinde bulundukları ekonomik girdap ile  dert ve sıkıntılarını dinlemek ve bize aktarılan sorunları değerli genel başkanımıza aktarmak ve çözüm bulmak gayesindeyiz. Onları hemen ziyaretten sonra ise Hastane caddesi, K.Milliye caddesi, İstiklal caddesi esnaflarını birebir gezip partimizn lideri DEğerli insan Gültekin Uysal ve partimiz proğramı hakkında bilgilendirme yapacağız" dedi.   


DEMOKRAT PARTİDE KARAGÖZ FARKIÖnceki Haber

DEMOKRAT PARTİDE KARAGÖZ FARKI

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!