MERSİN DEMOKRAT PARTİDEN SEÇER’E ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİDEN SEÇER’E ZİYARET
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in ziyaretçileri Mersin Demokrat Parti İl yönetimi idi. Görüşmede taraflar birbirlerine başarı dilediler. Bu arada son günlerde meydana gelen olaylarda yaşamını yitiren 16 şehit için Fatiha okudular.

ANKARA- Mersin Demokrat parti (DP) İl Başkanı Hüseyin Karagöz ve il yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Seçer’i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

DP il Başkanı Karagöz, “Sayın Seçer, biz sizleri millet ittifakının üyeleri olarak ziyaret ediyoruz. Mersin kenti için yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Kısa zamanda çok güzel işler başardınız. Sizi seviyoruz ve DP Mersin olarak sizi destekliyoruz. Yaptığınız her güzel işte yanınızdayız. Eksik ve hatalı bir şey olursa da sizleri dostça uyarırız. Allah sizleri başarılı kılsın. Biliyorsunuz son günlerde büyük acı yaşadık. 16 şehidimiz var. Tüm şehitlerimiz için bir Fatiha okuyalım ve sözü size bırakalım” dedi.

ŞEHİTLERE FATİHA OKUNDU

Bu konuşmadan sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’de “çok haklısın ve çok doğru” diyerek odada bulunan heyetin tamamı ellerini açarak Fatiha okudular.

SEÇER BENİ MUTLU ETTİNİZ, MERSİN’E HİZMET ONURUMDUR DEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, DP’li heyetin nezaket ziyareti sırasında, “Beni mutlu ettiniz. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Değerli arkadaşlar Mersin’e hizmet onurumuzdur. Daha iyi hizmet edeceğiz. Sizlerin desteği de çok önemli. Sağolun. Şahsıma ve belediye hizmetlerimiz karşısında güzel düşüncelerinize teşekkür ederim. Kapımız sonuna kadar açıktır. Mersin’e hizmet noktasında her fikre de açığız. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

SERAMİK SANATÇISI ÖZEL YAPIM SANAT ESERİ VERDİ

Ziyaret esnasında Seramik sanatçısı Demokrat Parti il Başkan Yardımcısı Tuğba ER, kendi tasarımını yaptığı, seramikten, el figürü üzerine tanzim ettiği canlı çiçekten oluşan sanat eseri hediye etti.


DEMOKRAT PARTİNİN KIRATI ŞAHLANDIÖnceki Haber

DEMOKRAT PARTİNİN KIRATI ŞAHLANDI

KARAGÖZ: BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMALIYIZSonraki Haber

KARAGÖZ: BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMAL...

Başka haber bulunmuyor!